VAjon képes a kormány azt a bravúrt végrehajtani hogy még 20%-al gyengíti a forintot év végéig?
Figyelt kérdés
Azt tudom hogy MZP-Karácsony meg ezek az alkalmatlan tökfilkók nem lennének á képesek, de vajon a mostani vezetés meg tudja ezt tenni?#előrenemhátra
2022. okt. 12. 15:22
1/9 anonim válasza:
1 hónap alatt 30 Ft, van még 2,5 hónap az évben, ez alapján, olyan 90 Ft-ra számithatunk, ha reálisak vagyunk, az is 60 Ft. Év végére szerintem meglesz az 500 Ft-os euró!
2/9 anonim válasza:
Én Ausztriában dolgozok és csak szeretném megköszönni a kiváló vezetőinknek, hogy a fos árfolyam miatt millió forint felett van a fizum...
3/9 anonim válasza:
Én inkább erősödést várok, mert sínen van a kiegyezés Brüsszellel, látszik, hogy mindkét fél erre törekszik.
4/9 anonim válasza:
Ha a felcsúti kisvasút sinén van az a kiegyezés, akkor azt biza, legalább Bicskéig kell majd meghosszabbitani, hogy eljusson hozzánk!
5/9 anonim válasza:
Nem lesz 500 , inkább visszamegy 400 körülre.
6/9 Isti22 válasza:
7/9 anonim válasza:
3: most azt mondják, hogy 23 elejére lehet esetleg pénz
8/9 anonim válasza:
A török líra egy héten belül szokott ennyit ingadozni, mégis jól vannak.
9/9 anonim válasza:
8: jól vannak? 80%-os inflációval?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!