Most, hogy a Fidesz egy összegben, azonnal követeli az összes EU-s pénzt, de ha nem adják, akkor szélsőséges terrorszervezetté nyilvánítja Orbán az EU-t, ahogy Putyin a Facebook anyavállalatát?
#3 Szerintem agresszíven nekimenni az egész szervezetnek és megutáltatni magunkat velük semmiképp nem nevezhető érdekérvényesítésnek. Rövidtávon lehet, hogy lesznek eredményeink, de hosszú távon nem ér annyit kb. semmi, hogy rosszban legyünk a szomszédainkkal, Németországgal, Franciaországgal és az USA-val.
Ha picit engedünk és nem mi vagyunk a "rossz" a szemükben, sokkal többet el lehet érni, mint azzal, ha mindig utálnak minket. Főleg ha te vagy gyengébb pozícióban.
Munkahelyi tapasztalat.
#2 "ha odaadják akkor dobrev gazdádat vihetik is vissza graz-ba?"
Na ez a fidesz-típusú hírhamisítás iskolapéldája!
Tudod, nem Dobrev volt Grazban, hanem Orbán. De téged a tények sose zavarnak, ahogy Orbánt sem, igaz?! :)
Remélem, hogy nem kapja meg.
Kérdező, bizonyítani is tudod Grazt?
"Na ez a fidesz-típusú hírhamisítás iskolapéldája!
Tudod, nem Dobrev volt Grazban, hanem Orbán"
aha, hát hogyne!
DK-sok miért vádoljátok az ellenséget (sic lendvai) azzal, ami titeket jellemez?
Már bocsánatot kérek, de egyáltalán nem vagyok DK-s, ezt nem tudom, hogy honnan a fenéből vetted.
Tudom, minden ellenzéki gyurcsányista (hazugság)
És aki gyurcsányista az DK-s (szintén hazugság)
És ezekből az állításokból az következne, hogy csak egy ellenzéki párt van, a DK, nincs semmi más, pl. MSZP, Párbeszéd, LMP, Momentum, Jobbik, stb. csak DK. Vagy mégis van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!