Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A rezsi árának a növekedésénél...

A rezsi árának a növekedésénél miért nem tudnak tovább látni az emberek?

Figyelt kérdés
Esetleg az evésnél tovább? Mondjuk ruhát venni vagy bútort esetleg? A rezsi mellett sok dolog drágult sokkal jobban. Valakik folyamatosan villanyt kapcsolgatnak és mellette esznek? Ennyi lenne az élet?
2022. okt. 11. 21:51
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Szerintem mindenki annyi kaját vegyen, amennyit muszáj. Az nem annyira drága dolog. Elárulom, reggeli és ebéd bőven elég, cserébe nem kell rohanni a kondiba mert nem lesz 150 kg csak 80. Megspórolt egy kiadást!
2022. okt. 13. 11:52
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Mert ruhát néhány havonta, bútort meg jó esetben többévente veszel, ha drágul valamennyit, úgy is csak egyszer veszed meg és majd több idő múlva cseréled le, plussz a bútorok és ruhák nem szoktak hirtelen 7-8szorosára drágulni, míg az élelmiszert mindennap eszed, a rezsit meg minden hónapban fizeted bajnokom ezért nem mindegy a két dolog.
2022. okt. 13. 14:49
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Én annyi kaját veszek amennyit muszáj, csak míg februárban ez az annyi kaja 30 ezerbe került most közel 50 ezer te bajnok gyerek ezt fogd már fel, senki nem pazarolja száz számra az ételt, aki pazarolta azok a gazdagék elárulom most ők is fogják mert nekik tele van a zsebük, de az átlag ember így is annyi kaját vett amennyi egy hónapban megeszik, csak ez most kétszer annyiba kerül ezt fogd már fel, de látom nehéz megérteni az egyszerű mondatokat ha szándékosan ha csak nehéz felfogású vagy mindkét esetben vannak bajok maradjunk annyiban.
2022. okt. 13. 14:52
 14/23 anonim ***** válasza:
0%

'Szerintem semmi sem drágult a hétszeresére'

A gáz se, csak a limiten felüli rész. Az meg sokakat nem is érint, de ha kicsit érint is valakit akkor is összességében nem fizet 7x árat mert a limitig ő is olcsón kapja.

Nekünk a 3 gyerekre járó 2300-as limit kényelmesen elég, pedig nagyon pazarló, elavult fűtési rendszerünk van és szigetelés sincs, ablakok is 50 évesek.

2022. okt. 13. 15:52
 15/23 everlight ***** válasza:
68%

Eleve egy mesterségesen kreált drágítás az energiaszektor tulajdonosainak gazdagítása.Van elég energia,gáz az egész világ számára,tehát a zöldek hazugsága az energiatakarékosság létjogosultsága.

Talán ha a tolvajok fejedelme nem hazudta volna hogy marad a rezsicsökkentés akkor nem lennénk felháborodva.Talán ha ebben a k urva országban a mediánbér nem 400 ezer ft lenne,lehet fröcsögni de a legtöbb ember nem keres ennél többet.A "hanyatló" nyugaton ahol olyan drága a rezsi ott a mediánbér 3000 -5000 euró,tehát 3 -5 ször ennyit keresnek a legtöbb európai országban.Bőven kitudják fizetni az emberek.

2022. okt. 13. 19:30
 16/23 everlight ***** válasza:
55%

14.A rendszer használati díj is emelkedett .Ha kevesebbet energiát használsz akkor is többet fogsz fizetni.Akik általányt fizetnek egy összegben kell a különbözetet kifizetni.Ami több tízezer forint többletköltség egyetlen hónapra.

Teljesen mindegy milyen ütemben emeli a kormány a rezsit.A bérek nem fognak annyit emelkedni.

2022. okt. 13. 19:37
 17/23 anonim ***** válasza:
Na jó, ilyen értelmes "nem kell enni" megnyilvánulások után nem hiszem, hogy a kérdező van azon az értelmi szinten, ahol érdemi vita folytatható...
2022. okt. 13. 23:03
 18/23 A kérdező kommentje:
#17 : Mit írtam? Mértékkel! Igen, szerintem fontosabb, hogy a lakásban ne ezer éves ütött kopott vackaim legyenek, mint hogy mindig teli hassal üljek!
2022. okt. 14. 20:51
 19/23 anonim ***** válasza:
Nem ezt írtad te proli ;)
2022. okt. 15. 09:39
 20/23 A kérdező kommentje:
#19 : Nem tudom kinek szántad. Azonban én minden nap védem a fogyatékosokat, tehát az a minimum, hogy cserébe nem okoskodsz!
2022. okt. 15. 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!