Az ellenzéki sajtó/szavazók miért támad rá bármilyen énekesre/celebre/stb. ha az felvállalja, hogy Fideszes?
Figyelt kérdés
Amíg nem vállalja fel addig tehetségesnek tartják, szeretik. Majd kiderül, hogy Fideszes akkor egyből tehetségtelen lesz és mindenféle jelzővel illetik, illetve próbálják lejáratni a balos sajtóban, illetve szociális médiában, Facebook-on stb is megy a mocskolódás a balos csürhétől a komment szekcióban. Tényleg ennyire alja népség a baloldal vagy minek köszönhető ez?2022. okt. 11. 17:23
11/31 anonim válasza:
Mert többnyire olyan celebek a Fideszesek akik amúgy is pénzért árulják a hírnevüket. Majd pont a Fidesznek fognak jótékonykodni :D Szegény Tóth Gabi is bánja már, nem olyan könnyű a művészélet mint gondolta.
12/31 anonim válasza:
Nem az a baj, hogy fideszes, a baj az, hogy azért lesznek fideszesek, mert akkor tudják, hogy hozzájuk vágnak egy csomó pénzt. És lőn.
13/31 anonim válasza:
Állami támogatásokról kérdezték Tóth Gabit, fideszes e-mail-címről érkezett a válasz
14/31 anonim válasza:
Tóth Gabi koncertszervezőjével 35 millióért szerződött a Szerencsejáték Zrt. - Napi.hu
15/31 anonim válasza:
Ez ilyen szekértábor logika, de máshol is így megy, az USA-ban is ha hollywoodi színész vagy egyéb híresség felvállalta, hogy Trump híve, akkor durván elkezdték támadni az ellenoldalról.
16/31 A kérdező kommentje:
Azért jó lipsi módjára egyből tudjátok, hogy Tóth Gabit kell támadni.
De akkor mondjuk nézzünk egy régebbi sztorit Ákost. Ő is tehetségtelen meg kva ahogy Tóth Gabi?
2022. okt. 11. 17:56
17/31 anonim válasza:
érdekes, hogy tóth gabi akkor nagyon jó volt nekik, amikor a liberális média üdvöskéje volt az ultragáz műsoraikban
18/31 anonim válasza:
Mert a libbantak nagy részének annyi esze van, hogy a politikai hovatartozásuk alapján ítélik meg a zenészeket is. Tóth Gabiról nem vagyok nagy véleménnyel, de pl. Ákost kifejezetten tehetségesnek tartom. (Amúgy mihazánkos vagyok.)
19/31 anonim válasza:
Ákos már akkor unszimpatikus volt nekem, amikor még azt se tudtam hogy eszik-e vagy isszák a Fideszt. 🤷♀️
20/31 anonim válasza:
Mert csak Alföldi Robika az igazi tehetség meg Fluor Tomika :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!