Ha Ukrajna megtámadná Magyarországot mint a Krími hidat
és konfliktus törne ki akkor besorozná a kormány az
embereket vagy a NATO hadsereg intézné az ügyet?
11/24 A kérdező kommentje:
Teljesen elment az eszük ez látszik, innentől kiszámíthatatlanok , elég egy rossz szó Orbántól és ki tudja hogyan reagálnak rá
Az hogy ott mit csinálnak az nem rám tartozik, én arra válaszoltam amit a kérdésben kiírtál, az hogy ott mi zajlik azt csak ők tudják pontosan ugyanis mind a két fél részéről nagyok sok dezinformáció jön, amit én sem tartok helyesnek, de továbbra sem tudom felfogni hogy miért érte meg a különleges katonai hadművelet, mert konkrétan az egész világ szív miatta, az orosz lakosság, mert megnőtt náluk sok termék ára illetve szolgáltatók vonultak ki tőlük, Ukrajna mert a lakosság nagy része ezt nemigazán élvezi hogy lövik és bombázzák őket, Európa mert valamit muszáj volt lépni erre, ezáltal akaratlanul de szívatják magukat plussz ugye a különféle hiánycikkek amikből emiatt kevesebb jön, tehát igazából egy idiótaság miatt az egész világ szív még az is aki elkezdte nincs logika benne.
2022. okt. 11. 16:39
Csak annyira ment el az eszük amennyire megengedhetik maguknak. Ennyi erővel Putyin meg megtámadott egy szuverén országot, ő is bármikor megtámadhat minket, mert megőrült, ez látszik is.
2022. okt. 11. 16:42
14/24 A kérdező kommentje:
Már rég lezárult volna ez az egész ha ez egy ukrán-orosz háború lenne, de sajnos az USA irányítja az ukrán felet
Hát persze!
Mondjuk el se kezdődött volna az egész, ha az oroszok nem támadják meg az ukránokat.
2022. okt. 11. 16:59
16/24 A kérdező kommentje:
És szerinted csak úgy ráböktek a térképen egy szomszédos országra az oroszok, hogy támadjuk meg őket vagy esetleg az elmúlt években rengeteg, rengeteg okot adtak erre a támadásra az ukránok és a helytartóik? (USA)
Az igazi ok az volt hogy ukrajna elkezdett közeledni a nyugathoz. Ez pedig semmi esetre sem elég ok arra, hogy a ruszkik lerohanjanak bárkit is.
2022. okt. 11. 17:04
18/24 A kérdező kommentje:
A színész elnök feloldotta a földtörvényt és kiárusította amerikának a földjeiket , közben folyamatosan ment az oroszajkúak elnyomása (vajon ismerős ez az ottani magyarokkal is? ) , NATO csatlakozás, Amerikai fegyverek telepítése oda és a többi és a többi. Oroszország megmondta, hogy fejezzék ezt be de nem tették, jött a válaszlépés, ami sajnos nem jó se nekik, se a normális embereknek de várható volt.
19/24 A kérdező kommentje:
Továbbá most is véget lehetne már vetni ennek , csak éppen az ukránok (ukrán vezetés amerika bábjai inkább így fogalmazzunk) nem partnerek ebben.
Te így látod kérdező én meg úgy, hogy az Ukránok semmilyen katonai fenyegetést nem közöltek Oroszország felé, ők nem állomásoztattak hadgyakorlat néven katonákat a határ közelében majd támadták meg őket, ellenben fordítva megtörtént a dolog, szóval azt leszámítva, hogy az ukránok hozzáállása pl a más etnikumokhoz az nekem is szúrja a szemem, semmilyen katonai provokációt és fenyegetést nem tanúsítottak az oroszok felé amiért meg kellett volna őket támadni, tehát nemértem a logikát, hogy egy szuverén országot ami teszem azt a nyugathoz és NATOhoz akar csatlakozni milyen jogon támad meg egy másik független ország.
2022. okt. 11. 17:16
Kapcsolódó kérdések: