Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az elembétékúpé propaganda...

Az elembétékúpé propaganda továbbra is ott van sok helyen?

Figyelt kérdés
Nem ezt ígérték!
2022. okt. 11. 10:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
83%
Pontosan ki ígért és mit és hol?
2022. okt. 11. 10:41
 2/15 anonim ***** válasza:
48%
Hát itt nyomod piárt kérdező. Ha nem írtad volna ki a kérdést, szerined ki foglalkozna vele?
2022. okt. 11. 10:45
 3/15 anonim ***** válasza:
39%
Szeptemberben a lipsik többször is a zégre festették a bu.zipropagandát.
2022. okt. 11. 10:45
 4/15 anonim ***** válasza:
71%

Én péntek óta Berlinben vagyok és az a helyzet, hogy semennyire sem tűnik rossznak az, hogy az emberek itt felvállalhatják magukat és boldogok. Több meleg és leszbi párt is láttam, de ők sem voltak semennyire sem erőszakosak senkivel sem és más sem volt az velük. Tök elfogadóak itt az emberek. Próbáltam keresni ezt a homoszexuális óvodát is, de itt az emberek mégcsak nem is halltotak róla, hogy lenne ilyen.

Féltem tőle, mert én is hallottam, amit otthon mondtak, a nyugatról, de annyira kiváncsi voltam, hogy inkább kijöttem megnézni magamnak és nekem ez inkább tündérországnak tűnik, mint valami fertőnek!

Nektek is ide kellene jönni, és átélni ezt a nyugodt, légkört!

2022. okt. 11. 10:52
 5/15 anonim ***** válasza:
70%
Igen az a legnagyobb gond, nemnem az infláció meg ezek az csak figyelem elterelés.
2022. okt. 11. 10:52
 6/15 anonim ***** válasza:
26%

"voltak semennyire sem erőszakosak senkivel sem és más sem volt az velük."

Ahha, akkor nézz utána a statisztikának, hogy hány bűncselekmény történik Németben a melegek ellen.

2022. okt. 11. 10:55
 7/15 anonim ***** válasza:
75%
Majd utána nézek, köszönöm a tippnek, egyelőre csak a saját élményeim alapján csodálkozok, hogy mennyire nyitott itt minden, megmondom őszintén, kicsit élvezem!
2022. okt. 11. 11:01
 8/15 anonim ***** válasza:
15%

"Próbáltam keresni ezt a homoszexuális óvodát is"

Ezt ugye nem gondoltad komolyan. Senki nem beszélt homoszekszuális óvodáról.

2022. okt. 11. 11:04
 9/15 anonim ***** válasza:
2022. okt. 11. 11:08
 10/15 anonim ***** válasza:
igen, egy közeli óvoda kerítése még mindig szivárványszínűre van festve, ez felháborító!
2022. okt. 11. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!