Miért nem jó az embereknek az Orbán rezsim?
3#
Bocsánat. Elfelejtettem idézőjbe tenni.
"A Fidesz tökéletesen felismerte és volt ideje felkészülni, hogy mire van szüksége a magyar népnek."
Akikről beszélsz azoknak nyilván jó, ezért is vannak hatalmon. Valóban jól kiismerték a néplelket és hogy mivel lehet manipulálni az embereket.
De amúgy a magyar nép sem egységes, nem mindenki elégedett.
Én múlthét óta vagyok Berlinben és konkrétan, olyan, mintha valami csodavilágban lennék. Meg akartam már nézni, hogy néz ki ez a romlott nyugat, de semmi sem igaz, amit otthon mondtak róla!
Az árak, kb ugyanolyanok, mint otthon, viszont itt az emberek, még most is boldogok, mosolyognak, erőszaknak nyomát sem látni, a sokak által no-go zónának emlegetett Spandau, mint valamilyen nyugott kisváros lenne. Gyertek és nézzétek meg magatoknak!
5#
De ez jó mindenkinek. A tájékozatlan proli gyermekei kimennek külföldre. A gyermekek pénzt keresnek, néha hazajönni vagy elmenni látogatóba nem probléma. Az orbánista proli pedig idehaza megküzd a gyurcsányista prolival az urnánál, vagy valami kommentszekcióban a gyermekeink jövőjéért.
"Az orbánista proli pedig idehaza megküzd a gyurcsányista prolival az urnánál, vagy valami kommentszekcióban a gyermekeink jövőjéért."
Elég baj, ha ez kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!