Miért sajnáljátok azt, hogy nem az ellenzék nyert?
Én azért, mert így ez a sok fiatal nem tudja megtapasztalni azt, hogy mi a rossz. Ez a sok ellenzéki idiótát én nem kívánom magamnak. Én örültem volna, mert akkor tényleg látná mindenki, hogy a rezsi csökkentésnek meg az árstoppnak mennyire nagy az értéke és megtapasztalná, milyen az, amikor tényleg hazudnak.
Gondolom ti nem ezért sajnáljátok az ellenzék veszteségét.
"Vagy az mennyire reális a szemedben, hogy van pár árú, amit úgy adnak el, hogy az bizony a bolt számára minusz."
akkor magyarázd el, hogy a kóla gyártó miért tűri, hogy a bolt nem teljesíti a vállalásait
csak hárítasz "kérdezd meg a boltost"
NEM! védd meg a saját érveidet magad
"Szerinted azokat a szeretet hajtja vagy a felebaráti jóindulat??"
Már megint terelsz, németországban ugyanúgy megvan ez a jelenség.
Azt hazudtad, hogy az árstopp miatt van az egész, aki mást állít hülye a közgázhoz.
Most védd meg az állításodat, vagy ismerd el, hogy tévedtél.
Pont a kólát hozod fel példának ami egy luxus cikk. 500ft/db, ha éppen nem akciós. És már nem is 1.5literes. Sokan már nem veszik meg, vagy nem vesznek annyit mert drága. Nyílván nem erre fogják rádobni, mikor nem egy olyan termék amit nem lehet pótolni. Mellesleg tényleg szakadj már el a kólától, mikor azért kell tapsikolni, mert hatósági áras a farhát.
Miért a németeket mondod példának?? Németben tudod mennyi az átlagbér?? Kikerestem neked, hogy ezzel ne vesződj. 3000euró, az átszámolva friss árfolyamon 1.283.343 ft, ha 1millát keresne egy átlag magyar nem azon menne a vita, hogy basszus mi lesz mert 500ft a kenyér, hanem élnénk vidáman az életünket. Jó, nyilván ez a 3000euró ez bruttó, de magyarban is a bruttó átlagot teszik közzé, ami ehhez képest is siralmas.
Megvédtem minden érvemet már többször. Próbáltam minnél jobban leírni. Már egy átlag középiskolás gyerek felfogta volna, hogy mi van, te még mindíg nem.
Szóval ne a luxus cikkeket nézd, amik bármilyen plusz nélkül is az 500forintot súrolják, ha nem a 600at és igazából nincs rájuk szükség, hanem azokat amiket egy átlag vásárló meg fog venni, mert egyszerűen kell. Erre mondtam is neked példát, de akkor is a kólát lóbálod, míg ki nem megy belőle a szénsav.
Igen valóban így megy németben is, de ott mégse annyira rossz a helyzet mint nálunk. Nézd meg azt, hogy ott hány fok lehet egy közintézményben és itt hány fok lehet. Pedig pár hónapja Orbán még vigyorogva mondta, hogy nem fogunk fázni télen.
Valamit akkor csak jobban tudak a németek. Mellesleg ha kint élnél németben látnád, hogy nek volt olyan mértékű drágulás mint nálunk. Még sokáig gépelhetnék, de ha akartad már ennyiből megérthetted.
mindenhol ugyanennyi a kóla, németországban is
"Mellesleg tényleg szakadj már el a kólától, mikor azért kell tapsikolni, mert hatósági áras a farhát."
meg a csirkemell filé meg a disznócomb is, nem értem miért olyan fontos nektek a gröcsösen fröcsögött farhátozás
most hogy levezettük, hogy a kóla nem drágább a hatósági árak miatt akár bocsánatot is kérhetsz
"Mellesleg ha kint élnél németben látnád, hogy nek volt olyan mértékű drágulás mint nálunk."
két farhátozás közben magyarázd már el, hogy miért nem pakolják teherautóra a német olcsó élelmiszert és hozzák ide?!
és nem engedi el a farhátbaloldal a hülyeséget :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!