Miért kell integrálni a cigányokat, ha ők nemis akarják ezt igazán?
ma 13:47
De te mindenesetre tökéletes vagy, igaz? :)
Látatlanban elítélsz egy ötletet, ami egy problémára keresi a megoldást. Leoltasz másokat, bunkó stílusban és akkor még mi vagyunk a nem normálisok.
Szerintem cigány vagy és próbálsz okosnak látszani.
Ezek nem ötletek.
Ha megoldást akartok, beszélgessetek a cigányokkal.
Már itt is leirtam néhányszor, hogy nekem az összes ismerős cigány a barátom, ezért nem is kell félnem tölük. Szépen békésen elsörözgetek velük.
Ez nem vonatkozik arra a néhány antiszociális egyedre, akik kétségtelenül valóban léteznek, de a cigány haverjaim miatt még ök sem foglalkoznak velem.
14:02
Persze, ez szép meg jó, hogy van cigány barátod, csak sajna abban tévedsz, hogy ők a többség. Sajnos a többség az antiszociális, bűnöző, beilleszkedésre képtelen, analfabéta. Ezt az mindennapi élet bizonyítja nekem, nem pedig a jobbik, vagy mittomén milyen párt...
Beszélgetni? :) Ugyan már... beszélgetni csak azzal lehet, aki akar beszélgetni. Ők nem akarnak. Ők kérnek (követelnek), megkapják. Nincs még egy ilyen birka ország mint mi.
Én tanulok,te tanulsz,ő lóg.
Én vizsgázom,te vizsgázol,ő nem buktatható.
Én dolgozom,te dolgozol,ő hátrányos.
Én spórolok,te spórolsz,ő segélyt kér.
Én építek,te építesz,ő igényel (és kap is).
Én gyereket szülök,te gyereket nemzel (annyit, amennyit el tudunk tartani),ő világrapotyogtatja tucatjával, és eltartatja velünk.
Én nevelem a gyerekemet,te neveled a gyerekedet,ő megveri a gyerekeinket.
Én megvásárolom,te megvásárolod,ő kirabol.
Én kertészkedem,te kertészkedsz,ő ellopja.
Én állatot tenyésztek,te állatot tenyésztesz,ő elhajtja.
Én továbbképzem magam,Te továbbképzed magad,ő segélyt kap.
Én adót fizetek,te adót fizetsz,ő visszaigényel.
Én nyugdíjjárulékot fizetek,te nyugdíjjárulékot fizetsz,ő méltányossági nyugdíjat kap.
Megerősitetted az eddigi véleményemet.
Nagyon ostobák vagytok.
Egy szó sem igaz abból, amit irtál
De nem baj, hergelljétek nyugodtan egymást, és rettegjetek tovább.
Én meg sörözök közben
Sörözz velük..de ne a segélyből, amit az én fizetésemből vonnak le..
Tudod.. ha egy népcsoportot a világon mindenhol ismernek, és megvetnek, általában nem a világ a hibás. Kanada,Svédország...és még ahová menekültként betették a lábukat, hazaküldték őket. (Ahogy épp most ,a nyíregyházi romákat Kanadából) Mert ott nincs életfogytig tartó segélyezés a semmittevésért cserébe..
A válasz megírásának időpontja: ma 14:12
Élj velük együtt egy putriban, de ne követeld az eü ellátást, ha pl hepatitiszt, vagy bármilyen más betegséget elkapsz. Mivel nem tettél érte semmit.
Na akkor majd adni fogok a véleményedre, okoska. :)
Szoktam náluk is sörözni néha, a putriban.
És jól szoktam érezni magam ott is.
Nem hinném, hogy beteg lennék tőle
Ha hiszed, ha nem, ők is szoktak takarítani. Néhol még a cipőmet is leveszem, amikor bemegyek
Persze van aki nem szokott, de oda nem megyek. Vagy csak egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!