Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán Viktor miért szereti...

Orbán Viktor miért szereti annyira a focit?

Figyelt kérdés

Szerintem az egyetlen dolog amit az emberek szeretnek a fociban (persze hacsak nem űzöd te is a sportot) az az, hogy el tudják magukkal hitetni, hogy ők is részeseik a csapat sikerének.

Pl.:

Bajnok lett a Fradi -> Én a Fradival vagyok -> tehát én is bajnok vagyok

Az ilyesmi nagyon kiérződik az emberek szavaiból amikor inkluzívan fogalmaznak. "Kijutottunk az EB-re!". Mondja a dagadt disznó aki az egész meccs alatt mást sem csinált csak megivott 3 liter sört.

Nyilván ugyanez igaz bármely más sportra is de ugye itt minálunk a foci a legnépszerűbb.

Na szóval ami az Orbánt illeti, egyszerűen nem értem, hogy egy tízen éve az országot vezető embernek mi szüksége lenne erre az életérzésre. Tudom, hogy ez a szíve csücske mert fiatal korában ő is focista volt de akkor meg járjon el most is focizni ha annyira jó volt neki az régen. Így a 60-hoz közel már nem hiszem, hogy akkora sikerélményei lesznek de ha meg az kell neki arra nem jó a politikai karrierje?

2022. okt. 10. 17:23
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

A világ nagy részén a foci a legnépszerűbb sport és jó libsiként post sikerült belerúgni több milliárd focirajongóba.

Iszonyatos hülyeségeket hordtál össze.

2022. okt. 10. 17:25
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem a focit szereti.

Anekdota szerint: 'A francba a labdával! Kezdődjön a játék!"

2022. okt. 10. 17:28
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Én is foci rajongó vagyok, igaz nem nézek magyar focit. Igazából már vagy 15 éve vagyok rajongó (Barcás vagyok) és a csapat sikerét a magaménak tudom érezni még ha nem is vagyok a csapat tagja. Nehéz megmagyarázni de aki ízig vérig drukker az tudja. (Nem divatdrukker vagyok)

Orbán lelki világáról nem tudok beszámolni de neki a pénzmutyi is igen erős szerepet játszott abban, hogy sok stadiont épített.

2022. okt. 10. 18:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Mert nem a sakk az erőssége.
2022. okt. 10. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!