Elvennéd a történelmi egyházaktól az állami támogatát?
Figyelt kérdés
2022. okt. 10. 11:15
21/73 A kérdező kommentje:
Miért hányan járnak? Mert ahogy nézem a lakosság kb 10%a se... Miért én fizetem ezt?
2022. okt. 10. 11:53
22/73 anonim válasza:
Te mondtad, hogy senki nem jár, akkor miért kérdezed?
Állítottad. Mire alapozva?
Amiért mi többiek is valószínűleg fizetjük a hozzád hasonlók gyógyszeres kezelését.
Ha még nem szedsz, majd fogsz. Kellene.
23/73 anonim válasza:
#18 azért az vicces, amikor a liberálisok az államosítást jónak tártják!
24/73 anonim válasza:
22es, és te mire alapozod, hogy hülyeség, amit a kérdező állit?
Hamarosan lesz egyébként pontos eredmény a népszámláláson!
25/73 anonim válasza:
És birtokaik honnan lettek, te nagyon hibás? :D
Csak a magyar állam, azaz akkoriban a mindenkori király adományozhatott birtokokat, tehát a királyoktól kapták az egyházak.
Az eredeti tulajdonos a magyar állam.
Tehát most jó helyen vannak.
26/73 A kérdező kommentje:
Én nem akarok semmit se államosíteni kedveseim, pont hogy azt akarom hogy az egyház úgy legyen mint ahogyan a Bibliában benne van. Annyi állami támogatást kapjon mint amennyit Pál apostol kapott a rómaiaktól, vagy amennyit Krisztus a rómaiaktól:) Azt a pénzt amit a Biblia szerint az államnak kell adni az egyháznak mind megadnám:)
2022. okt. 10. 11:58
27/73 anonim válasza:
24-es arra alapozom, hogy Ti mindig kívülről mondotok véleményt az egyházról.
Szánjatok rá egy vasárnapot.
menjetek el pár templomba.
Nem fog fájni.
De azért majd meg fogtok lepődni, üres e.
28/73 anonim válasza:
#25 kedves 25 én nem minősítettelek téged sehogyan! Igen az állam tulajdona, mint a házad, amiben laksz. Feltéve, hogy a sajátod. Ennyi erővel, azt is elvehetik. Ugye? Kárpótlást miért is kaptak az emberek '90 után? Jah! Az elkobzott földekért, vagyonokért. Nos, az egyházak nem kaptak, helyette jött az állami támogatás.
29/73 anonim válasza:
28-as...Szemlőhegyi villa, ha már azt kérdezed elvehetik e?
30/73 A kérdező kommentje:
Voltam már Templomban, a 2000 fős faluból ott volt 6 ember, a nagytiszteletú űr, éltette Putyint meg az oroszokat és felszólított a melegek irnti gyűlöletre. Kerestem is a Bibliában azt hogy Isten hol mondja hogy imádni kell a háborúkat meg gyilkolni kell de sajnos nem találtam:(((
2022. okt. 10. 12:02
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!