Baloldaliak melyik párt most a legszimpatikusabb számotokra?
Figyelt kérdés
2022. okt. 9. 19:23
A kérdező szavazást indított:
DK
Momentum
Jobbik
LMP
Párbeszéd
MSZP
Fidesz
MMM
Más párt
15 szavazat
1/9 anonim válasza:
Ellenzéki vagyok, de nem baloldali. Márki-Zayban bíztam, egyszer a szemébe is mondtam, hogy remélem, ő képes lesz megszabadítani minket Orbántól. De csalódtam benne, és azzal a lendülettel ki is léptem az MMM-ből.
4/9 A kérdező kommentje:
Mi az a xddd?
2022. okt. 9. 19:36
5/9 anonim válasza:
MZP pártja vezet? Semmiből nem tanul a baloldal. 🤦🏾
7/9 anonim válasza:
Itt ellenzéki oldalon nagy a messiásvárás (és ugyanakkora a csalódottság a jelenlegi pártfelhozatalban), de mivel a DK-a fiatalabb (nyugdíjas alatti) korosztály ki nem állhatja, így marad MZP.
A szavazás csalóka, mert nincs olyan lehetőség, hogy "egyik sem", pedig szerintem ők lennének a legtöbben.
8/9 anonim válasza:
MZP pártja ugyan mi a rákomtól lenne baloldali? A Monentum szintúgy.
9/9 anonim válasza:
Arra az idióta MZP-re még most is ennyien szavaznak? Ez az ország menthetetlen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!