Szimpatikus nektek a mai kormányunk szándékos árdrágító, élelmiszerár növelő politikája?
A kormány direkt gyengíti a forintot, ez már tény. Ami a legfőbb motorja ugye az élelmiszerárak folyamatos és meredek emelkedésének a boltokban.
Számodra szimpatikus ez a fajta politika?
Mégis milyen kérdése ez?
Annak mindenki örül ha az egekbe mennek az élelmiszerárak és nem tudja megfizetni.
balagymosott!
lehet menni teherautóval oda ahol nincs élelmiszer áremelkedés!
biztos lenne rá kereslet
vagy lehet, hogy a baloldali média hazudik?
nem tudom mi a baj a kérdéssel.
egyértelmű hogy rekordbevétele van az államnak a magas áfa miatt,amit esze ágában sincs csökkenteni.
Miért lenne hülye kérdés?
Nálunk azért növekedtek Európában vagy talán az egész világon az árak, mert a kormány szándékosan emelte az árakat. Ami nekem bejön, mert kárörvendő vagyok, sokan egyre patkányabb módon élnek, és mivel az emberek már a bolti árakat is alig tudják megfizetni így a sok vendéglátóiparos, aki eddig azt hitte ő az isten, most lehúzza a rolót és elmegy majd gyárba dolgozni 3 műszakban, csak azért, hogy ne dögöljön éhen. Ezzel a társadalom legalja lesz.
Ez nekem igenis tetszik! Végre megkapja mindenki amit érdemel.
Hogy érted, hogy a kormány szándekosan emelte az árakat? Odaszólt a Zorbán, hogy emeljétek mán? Akkor meg miért vannak árstoppok?
"Hogy érted, hogy a kormány szándekosan emelte az árakat? Odaszólt a Zorbán, hogy emeljétek mán?"
Nem, hanem extraprofitadót vetett ki az élelmiszerláncokra, ami azonnal beépült az árakba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!