Miért ilyen nagy mértékű a tanárellenesség a társadalom részéről úgy általában?
Ennek több oka van.
Sokan a szüleiktől is hallották.
Én is például, anyám gyakran mesélt róluk és nem pozitív kontexusban.Éppen ezért mondja, hogy tegyek úgy, mintha tisztelném őket,legyek kimért, mert kitudnak velem cseszni.
De, gondolj csak bele.A szociban korlátlan hatalmuk volt.Büntetlenül fenyíthették testileg is a gyerekeket, szexuális zaklatás is belefért. Hiszen hogy lett volna képes akkoriban egy diáklány szembeszállni egy tanárral?
20 éve is ez volt a tendencia, csak nem volt ennyire elterjedt az internet.
Én útálom a tanárokat és akkor most kifejtem, hogy miért, ráadásul maga Árokpart kérdezte...xD
Sok rossz tanárom volt, akik alkalmatlanok emberileg a pályára. Persze volt jó tanárom is, de a rossz maradt meg bennem főképp.
Az oktatási rendszer olyan tudást vár el a gyerekektől, aminek hasznát se fogják venni a későbbiekben. Persze ez nem a tanáron múlik és nem is az én dolgom megreformálni, de mondjuk egy gimis tanár 99% ban olyannal tömi a borjak fejét, amit nem fognak hasznosítani később.
De a leglesleg fontosabb dolog az az, hogy engem ez nem érint, jelenleg egyetemre járok de már azt se sokáig és ha minden jól alakul elhúzok ebből a pöcegödör országból és úgy összeomolhat ez a szar rendszer ahogy van. Ennek szurkolok.
A kib#szott nagyképűségük miatt! Meg amiatt, hogy vannak tanárok, akik csak követelnek a diákoktól, meg elvárnak, de jól és érdekesen tanítani, fejleszteni, fejlődni, azokra már k#rvára lusták...
(Tisztelet kivételnek. Vannak jó pedagógusok is...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!