Miért emeli ki ebben a népszámlálásos videóban a hölgy, hogy amellett hogy református, egyben várandós is?
A videóban a népszámlálásról van szó és arról, hogy a hölgy református és egyben várandós is.
https://www.youtube.com/watch?v=VzeFwNg8N3U
Miért hozza be ezt a témát a népszámláláshoz a hölgy? Mi köze ennek a népszámláláshoz?
Persze…
Jelöld be a vallásodat hogy aztán 2 hónap múlva kitalálják azt amit itt Ausztriában.
Ha nyíltan felvállalod a vallásodat akkor adót vagy köteles fizetni.
Kapják már be.
Megint milyen sikkasztásról terelik el ezzel a szarral a gyanút?
A kérdésre a válasz :
Mert Magyarország egy mini Észak-Korea. Egy soft diktatúra.
Azért
Ha igaz, vallásüzlet. Az a hír járja, hogy az egyházak elismerését, állami támogatási arányát, a népszámlálási vallásadatok alapján fogják megállapítani.
Nem kerestem, így kéretlenül, de eddig csak református felhívásokkal találkoztam; buzdításra, hogy írják be a vallásuk. Elsőként Balog Zoltán református püspök (Orbán kormányok volt államtitkára, minisztere, nagy Orbán-vazallus) és néhány ismert személy videóját láttam, hogy ők bizony büszkén beírják, hogy reformátusok és mindenkit biztattak rá. Ebből is gondolom, hogy tényleg pénzre hajtanak; Balog bizonyára jól értesült.
A videóban szereplő asszony országos ismertségű aktív református; az elmondottak egy jelképes ívet tartalmaznak: dédapjától a (leendő) gyerekéig folytatólagos a református hit, és persze a fő mondanivaló a felhívás: a népszámlálási íven jelölje be a református vallást.
5 Nem a hirdetés létjogosultságát vitatta a kérdező, csupán azt kerdezte miért ez a tartalma. Demokrácia van, azt szabad kérdezni amit akarsz.
Nem vagy egy kicsit túlértékeny
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!