Az aranykor véget ért?
Figyelt kérdés
Európa aranykorának ezzel vége? Igaz lehet az írásban részletesen kifejtett okfejtés? [link] 2022. okt. 8. 13:56
A kérdező szavazást indított:
igen
talán
Nem.
40 szavazat
1/25 anonim válasza:
Bencsik András Fő Szerkesztő Úr is megmondta, hogy az Európai Uniónak orosz édestestvérei oldalán kellene hadat üzenni az agresszor USÁ-nak, most is jól beszél! Oroszország győzni fog! 🇷🇺✌️
2/25 anonim válasza:
Igen igen a nyugati világ hanyatlik! Csak furcsa mód mégis mindenki oda akar eljutni, ahol ök (sajnos nem mondhatom hogy "mi") vannak.
4/25 A kérdező kommentje:
A nyugati világ jelenleg jobb, mint a világ túlnyomó része, de ettől teljesen független az hogy hanyatlik és társadalmilag, erkölcsileg egyre nagyobb romlásban van. A közbiztonság is egyre rosszabb és a megélhetés is rosszabb.
2022. okt. 8. 14:09
5/25 anonim válasza:
4! Ugye tudod hogy ebböl semmi nem igaz!
6/25 anonim válasza:
Kétlem. Nyilván most itt van egy nehezebb helyzet, de idővel ezt is megszokják az emberek, és élnek tovább vidáman.
7/25 A kérdező kommentje:
4. Nem tudom. Ezért kérdezem, hogy ti mit tudtok erről?
2022. okt. 8. 14:14
8/25 anonim válasza:
Én azt tudom, hogy a gimis koromból ismert kortársaim ~60%-a a hanyatló nyugaton él már, USA, UK, Németország, Ausztria, Svájc, Belgium, Hollandia, és nagyon jól megvannak, nem panaszkodnak se erkölcsi hanyatlásra, se közbiztonságra, se semmi ilyesmire.
Én magam ugyan soha nem éltem másik országban életvitelszerűen, de Ausztriába és Németországba sokat járok a munkámból kifolyólag, havonta fixen 4 napot töltök ezekben az országokban.
És én se tapasztaltam semmi ilyesmit.
Szóval nekem erős a gyanúm, hogy akik a nyugat hanyatlásáról meg erkölcsi züllésről meg romló közbiztonságról hadoválnak, azok még életükben nem jutottak bivanybasznádról messzebb a faluszéli kocsmánál, és simán beszopják ezt a g-ciostoba NERpropagandát.
9/25 anonim válasza:
A Nyugatot az ezredforduló óta temették már vagy háromszor négyszer! Eddig még megvan. A dollárnak már minden évben össze kellett volna omlania stb.
10/25 anonim válasza:
És ott vigyorog Bencsik, az aljadék seggnyaló a linkelt cikken. Mennyire lehet hinni annak az aljadék seggnyalónak?xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!