Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » ❗Ez lenne a fideszesek🍊...

❗Ez lenne a fideszesek🍊 keresztényi✝️ szeretete? Lehetséges Orbánék ezúttal túl messzire mentek?

Figyelt kérdés

"Követlejük a rendőrségtől, hogy vízágyúzza le a tetves diákokat és tanárokat, és tapossák is meg őket lovakkal, de ne felejtsék megkardlapozni a hátukat, és kérjük 5-6 méterről lövöldözzék fejbe őket könnygázzal, párat vigyenek be a kapukba és kínozzák meg őket, majd vetkőztessék meztelenre ezeket, és törjék el ujjaikat.

Ha már lázadunk.."

[link]

Hasonló cikk a kormánypárti sajtóból, amiről ma már esett szó, de ide is kapcsolódik:

[link]

Elég fura hozzáállás a fideszesektől. Elnézést a nyomdafestéket nem tűrő szavakért, de "kinek mit intézett a kormánya". A forint semmit ne ér, hatalmas az infláció, az elmúlt 12 és elhibázott gazdaságpolitikájáért Orbán szerint mindenki felelős, csak a kormány nem..🤮

Ön mit gondol a fideszesek ezen kijelentéseiről?

2022. okt. 8. 12:22
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
14%

10

Éles lőszert kellet volna használniuk a rendőröknek 2006-ban.

2022. okt. 8. 13:05
 12/21 A kérdező kommentje:
#10 bocs, de utálom a DK-t. 2006ban én is kint voltam és azért szavaztam a Fideszre, hogy Gyurcsányt vonják felelősségre. Kiderült Orbánnak esze ágában sincs, én pedig kijózanodtam a pártból. Apósom eközben HIT gyülis lett, ami a Fidesz házi szektája. Neki a vadhajtasok a kezdőlapja és nagy Orbán rajongó. Én pedig gyűlölöm a Fideszt, amiért összeszerelő üzemet csináltak az országból, ahol a tücsköknek kedveznek és tönkretették a gazdaságot. Orbán és barátai pedig a nevükre iratták a fél országot..
2022. okt. 8. 13:12
 13/21 anonim ***** válasza:
69%

"bocs, de utálom a DK-t. 2006ban én is kint voltam és azért szavaztam a Fideszre, hogy Gyurcsányt vonják felelősségre."

Persze én is ezt mondanám. Gondolom ti mindnyájan kint voltatok, ahogyan az összes DK-ás, Gyurcsányista troll. Most persze vígan kiálltok a PDSZ, Dobrev Klára, és a baloldal által szervezett tanártüntetések mellett. Szegény normális tanárokkal akik valóban a jó ügyet szolgálják azokkal nincsen semmi bajom, de azzal hogy mindenből is politikát csinálnak már van.

2022. okt. 8. 13:19
 14/21 anonim ***** válasza:
9%

tüntetést egyébként a Gyurcsány vezette baloldal támogatja."

Origónál szerintem követelmény hogy 10 szavanként min. 3 gyúrcsány...

2022. okt. 8. 13:29
 15/21 anonim ***** válasza:
Nem olvasok origot
2022. okt. 8. 13:30
 16/21 anonim ***** válasza:

"Követlejük a rendőrségtől, hogy vízágyúzza le a tetves diákokat és tanárokat, és tapossák is meg őket lovakkal, de ne felejtsék megkardlapozni a hátukat, és kérjük 5-6 méterről lövöldözzék fejbe őket könnygázzal, párat vigyenek be a kapukba és kínozzák meg őket, majd vetkőztessék meztelenre ezeket, és törjék el ujjaikat.

Ha már lázadunk.."

Ezt a vadhajtások írta?

2022. okt. 8. 13:32
 17/21 anonim ***** válasza:
93%

Azért ez a vadhajtások oldal tud valamit, hogy ennyire megmozgatja a baloldalt.

Érdekes, én nem megyek 444-re, sem telexre, sem Népszavára, ti meg állandóan a jobboldali médiát bújjátok.

2022. okt. 8. 13:40
 18/21 anonim ***** válasza:
Gyomorforgató.
2022. okt. 14. 17:59
 19/21 anonim ***** válasza:

Kicsit off:miért kell egy kérdésbe ennyi emotikon?

A kereszt, meg a narancs nélkül is érthető a kérdés, de így kicsit olyan, mintha az olvasást próbálnád megkönnyíteni.

2022. okt. 24. 12:08
 20/21 anonim ***** válasza:

Mert semmit sem tudsz!!!

Mert nem érted az iróniát, a gúnyt!

Ugyanis Gyurcsány előre kitervelten, megszervezetten lejátszatta 1956 50. évfordulóján 1956 forgatókönyvét, és azt tette a Kossuth térről induló békés tüntetőkkel, és a Fidesz ünnepi nagygyűléséről

hazafelé induló békés ünneplőkkel, amit te idéztél!!!

És még nem is írta le mindent, hogy az ünneplőktől távol eső éttermekbe, sörözőkbe is betörtek és sz ott étkező, beszélgető vendéket, köztük rengeteg turistát összeverték, kirángatták a helyiségből, megbilincselték.

Békésen sétáló fiatalokat fogdostak össze és sanyargatták őket a Rádió udvarán.

És ez nem minden!

2022. okt. 31. 21:09
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!