Engem az sem idegesített amikor Usztics Mátyás 5 Ft jogdíjat kapott minden olyan termék után, amit "Magor" védjeggyel adtak el.
2022. okt. 8. 09:24
2/12 anonim válasza:
Ezt fejtsd ki még jobban. Miért rossz dolog, ha valakinek drága ruhái vannak?
2022. okt. 8. 09:24
3/12 anonim válasza:
Komisz kis lurkó ez a NoÁr.
2022. okt. 8. 09:26
4/12 A kérdező kommentje:
17 ezer egy gagyi logóval(az Indesittől lopott) kapucni, 8 ezer egy vászontáska...
Nekem visszatetsző,hogy hasznot húz a tüntetésekből.
2022. okt. 8. 09:32
5/12 anonim válasza:
Az a hülye, aki megveszi.
Nem kell megvenni, és hoppon marad.
Bár sajnos el tudom képzelni, hogy pár hülyegyereknek egy presztízskérdés lesz, hogy van-e valamilyen cucca onnan.
Csak az a baj, hogy pár hét múlva már ciki lesz ez az egész.
2022. okt. 8. 09:40
6/12 anonim válasza:
Színészként bírtam, amúgy nem érdekel. Bár alapvetően egy vállalható figurának tartom. A vászon táska sem érdekel, aki megveszi, hát lelke rajta.
2022. okt. 8. 09:51
7/12 anonim válasza:
Nem, mivel nem kötelező megvenni. Követtem a tüntetéseket, de például fogalmam sem volt, hogy ez a gyerek vászontáskákat árul, nem tartom relevánsnak politikai szempontból.
2022. okt. 8. 09:56
8/12 anonim válasza:
Engem a túlárazott állami beruházások sokkal jobban zavarnak. Téged nem zavarnak, hogy míg NoÁr 17 ezerért ad egy pulcsit, addig Mészáros 62 milliárd Forintot költ egy kilométer vasúti sín építésre?
Egyáltalán nem zavar. A pólói/táskái azért kerülnek ennyibe, mert aki megveszi, ezzel támogatja a mozgalmat. Egyébként meg marhára nem kötelező megvenni. Ráadásul a termékeken szereplő logók tök ingyen hozzáférhetők, aki akar, fillérekért csináltathat magának ugyanilyen cuccokat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.