Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi lehet az oka annak, hogy...

Mi lehet az oka annak, hogy ez a Bayer Zsolt nevű, jobb sorsra érdemes ember, ennyire eladta magát?

Figyelt kérdés
én tényleg nem tudom, hogyan tud a szülei, barátai, ismerősei szemébe nézni. Egyszerűen nem értem. Tényleg ennyire fontos a pénz?
2022. okt. 7. 23:52
 1/7 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem ezt a fószert még megvenni sem kellett.

Alapjáraton ekkora gyökérnövény, hogy szereti ezt csinálni.

Cefeteriát azért adnak neki, meg a zánkai gyerektáborba is meghívják vendégelőadni.

2022. okt. 7. 23:54
 2/7 anonim ***** válasza:
45%

Van az a pénz, amiért korpásodik az ember haja.

Tagadhatatlan, hogy Bayernek van tehetsége az íráshoz. Még ma is tud szép szövegeket írni, ha akar, de az tényleg ritka. Húsz éve még bátor, energikus volt, aztán mind jobban belesimult a pártjába. Tíz éve már érezhető volt rajta a lustulás: egyre kevésbé nézett utána a dolgoknak, és egyre többször copy-paste-elte saját magát. Mára pedig egy vérgőzös komcsi bértollnok lett. Nem tudom, hol lett volna alkalom kiszállni ebből, de tény, hogy minél tovább csinál magából hülyét az ember, annál kevésbé van visszaút. És tény, hogy egyszerűbb többmilliós fizetésért lustán és vakon követni az ideológiai hajtűkanyarokat, mint felállni és beleugrani a létbizonytalanságba.

2022. okt. 8. 01:00
 3/7 anonim ***** válasza:
54%
Honnan tudod, hogy jobb sorsú?
2022. okt. 8. 01:05
 4/7 anonim ***** válasza:
15%
Ő az az ember, aki bármennyire mocskolódik, nem lehet utálni, aki utálja az egy lócitrom.
2022. okt. 8. 01:20
 5/7 anonim ***** válasza:
69%
Nem érdemes az jobb sorsra.
2022. okt. 8. 05:20
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert fiatal volt és kellett a pénz lóvéra!
2022. okt. 8. 05:33
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Neki, ez a stílus alapból a zsigereiben van/volt, itt meg kapott hozz szabad terepet.
2022. okt. 8. 06:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!