A legtöbb magyar miért szeret még mindig az oroszok által nyújtott "biztonságban" élni?
A mai napig a legtöbb magyar az oroszok által nyújtott "biztonságos" világban szeretne élni. Egyértelmű az erős orosz kötődés. Valamiért a magyar nem bízik Nyugatban és az oroszok mellett érzi magát biztonságban katonailag és gazdaságilag is. Holott a gázt most is nekünk adják már a legdrágábban, mert mi vagyunk a legnagyobb csicskáik akik ennyit is kifizetnek csak orosz legyen az a nyamvadt gáz.
A magyar-kipcsak-ugorok miért ilyen orosz-csicska nemzet még mindig? Amikor politikailag már jó rég óta lenne lehetőségünk minden szempontból Nyugat felé haladni.
"Nekik az a jó, hogy van egy erős apafigura, mint kádárjanibácsi, aki mindent is elintéz, mindentől megvéd, munkanélküliségtől, migráncsoktól, rendet tart, adja a zócsó zenergiát, a magyar kisembernek nem kell törődnie semmivel se, csak bemenni a gyárba, kibírni valahogy azt a 8 órát minél kevesebb érdemi munkával, aztán lehet menni a kocsmába meginni pár sört, este bámulni a tévén a bádszpenszer filmet, meg évente egyszer lehet nyaralni a SZOT-üdülőben."
Nem vagyok Fideszes de a diplomás Fideszes is a gyárban dolgozik majd sörözik szerinted?
Ismersz diplomás fideszest?
Én összesen kettőt - és igen, ugyanez a mentalitás jellemző rájuk, kivéve hogy nem járnak a prolik közé sörözni.
Ügyes gyerek vagy akkor, neked még 1 bited sincs :DD
"A 80-as években még utálták az oroszokat, mert "büdös komcsik, zsidóbérencek" voltak,"
Biztos hogy annyira utálták őket akkor ? Szerintem nem, mikor a szovjetunió felbomlott nem vettem észre hogy örömmámorban úszott volna az ország, inkább közömbösek voltak vagy sajnálták az emberek. Meg hát ugye egyedül nálunk nem volt 89'-ben forradalom. Igaz hogy az MDF nyert, de 94'-ben visszajött Horn, tehát az emberekben benne volt/van a nosztalgia a szovjet korszak iránt. Persze a mai baloldal már más mint az akkori Horni, ma már amerika/nyugat barátok, a Horni baloldalnál volt még valamiféle kiegyensúlyozottság a keleti és nyugati kapcsolatok között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!