Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek, van gyerekenként...

Fideszesek, van gyerekenként évente 1 millió forintotok a gyerekeitek taníttatására, ha nem lesz állami oktatás?

Figyelt kérdés
2022. okt. 7. 12:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
21%

"aki nem proli az eddig is magániskolába vitte a gyereket."

A válasz korrekt.

2022. okt. 7. 12:54
 12/18 anonim ***** válasza:
Persze, a legfelső 1% miatt szopik megint az egész ország .
2022. okt. 7. 12:58
 13/18 anonim ***** válasza:
20%
Én nem vagyok Fideszes de azért akinek évente nincs 1 milliója az ne vállaljon gyereket sztem... 1 millió már nem nagy pénz... ez 2 db okostelefon ára.. 1 új jobbfajta TV ára.. egy gamer PC ára.. 2 hetes családi nyaralás a Balatonon... szóval nehogymár azt mondjátok hogy ez sok, mert ez vezet ahhoz az ostoba gondolkodásmódhoz, hogy 300-400 nettóból meg lehet élni ma Magyarországon.. amit kb a Fideszbérenc trollok terjesztenek meg a közmédia
2022. okt. 7. 13:08
 14/18 anonim ***** válasza:
24%
Az havi 85 ezer.... van szerencsére.
2022. okt. 7. 13:18
 15/18 anonim ***** válasza:
27%

300 ezerből meg lehet élni csak nem érdemes. Mégis mi értelme az életnek/munkának ha még az ételen is spórolni kell?

A legfontosabb tantárgy az angol/német. Ha ez megvan, el lehet menekülni.

Nem volna szabad hagyni hogy a politikusok úgy dolgoztassák az embert mint a rabszolgákat.

Aki pedig önként akkora barom hogy otthon dolgozik és még ráadásul adózik is, az pont annyit is ér.

2022. okt. 7. 13:24
 16/18 anonim ***** válasza:
62%

A #8-ról nem tudom eldönteni, hogy tényleg ennyire ostoba vagy csak szélsőséges propagandista...

Kicsit olyan, mint a 10-es évek eleje volt. Egy bármilyen hírről nehéz volt eldönteni, hogy m1 vagy hírcsárda.

2022. okt. 7. 14:09
 17/18 anonim ***** válasza:
Van.
2022. okt. 7. 14:38
 18/18 anonim ***** válasza:
Nincs. Még az osztálypénzen is fel vagyok háborodva.
2022. okt. 7. 14:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!