Nem gondoljátok, hogy jobb miniszterelnököt érdemelne ez az ország? Mondjuk egy olyan, aki nem tolja azokat a szankciókat, amik rombadöntik Európát és megállitaná őket?
2022. okt. 7. 12:35
11/20 anonim válasza:
De szerintem továbbra is nagyon jól tudod hogy milyen egy álnok kis hazug disznó vagy!
12/20 A kérdező kommentje:
És, mi az az állitásom, ami alapján hazugnak nevezel?
2022. okt. 7. 13:02
13/20 anonim válasza:
Eddig az volt a problémátok, hogy Orbán a Putyin embere, azért vétóz meg mindent egyedül az EU-ban.
15/20 A kérdező kommentje:
Én csak kérdezek! Semmit sem állitottam, ezért nem értem, miért én vagyok a hazug disznó!
Kérdezni sem szabad?
2022. okt. 7. 13:05
16/20 anonim válasza:
15. Tipikusan olyan vagy, aki még akkor is hazudik, mikor kérdez.
Amúgy 5. válaszban nem kérdezel, hanem kijelented.
17/20 A kérdező kommentje:
Bocsánat, nem én állitottam, hanem Orbán lengyel kollégája állitotta, hogy Orbán nem blokkolja az EU szankciókat! Tehát nem én vagyok hazug disznó, hanem Morawiecki! És kinek higyjen az ember, ha nem neki??
2022. okt. 7. 13:38
18/20 anonim válasza:
17. Nem igaz, amit írsz. Ez a te véleményed itt és nem idézet: "Mármint, hogy Orbán Viktor a miniszterelnök? Igen, én is úgy gondolom, hogy viccnek is gyenge!
Olyan kellene, aki harcol azok ellen a szankciók ellen, amik rombadöntik Európát és nem megszavazza őket!"
19/20 A kérdező kommentje:
De, ha egyszer Morawiecki azt mondja, hogy nem blokkolja a szankciókat? Akkor minek hivjam? Nemzeti hősnek?
2022. okt. 7. 14:04
20/20 anonim válasza:
Szerintem ha Dobrev csinál egy olyan kampányt mint tavaly az előválasztások során, szerintem még nyerhet 2026-ban. Bárcsak mindenki a tudását nézné elsősorban, és nem az előítéleteket mondogatná
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!