Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tisztelt Orbán Viktor a...

Tisztelt Orbán Viktor a megemelt fizetéséből már tudott valamennyit félretenni, megtakarítani?

Figyelt kérdés
Az eddigi fizetése melett nem volt sok megtakarítása, egy nagyobb váratlan kiadásra se lett volna elég neki. A sírás kerülgetett, hogy hazánk első emberének csak ennyi félretett pénze van. Nemrég megemelték a fizetését, abból mennyit tudott eltenni?

2022. okt. 7. 10:23
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagy nehezen, de talán egy egész Mészáros Lőrincet sikerült megspórolnia magának!
2022. okt. 7. 10:24
 2/9 anonim ***** válasza:
83%
szerimntem még nem, tovább kell emelni neki.
2022. okt. 7. 10:26
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Kevés emelést kapott áááá:) Nem elég az semmire szegénynek.Alig él meg főleg hogy a hatvanpusztai projekt sokba kerül.
2022. okt. 7. 10:28
 4/9 anonim ***** válasza:
91%
Vajon a fideszes hívek elhiszik, hogy nincs pénze? Vagy ők is tisztában vannak azzal, hogy hazudik, csak úgy tesznek, mintha elhinnék?
2022. okt. 7. 10:32
 5/9 anonim ***** válasza:
89%
4 Van amelyik elhiszi,van amelyiknek mindegy csak ne a túcsány legyen és ezért bármire képes és bármit elvisel miközben már sokkal rosszabb mint túcsány idején:)
2022. okt. 7. 10:49
 6/9 anonim ***** válasza:
93%

4

Tudják és lerendezik ilyenekkel:

"Jobb, ha ő lop, mint a zsidók lopnának, mert így az országban marad a pénz."

"Gyúcsány is lopott."

meg

"Én is lopnék, te is lopnál, mindenki lopna"

2022. okt. 7. 10:49
 7/9 anonim ***** válasza:
89%
6 Ez az én is lopnék nagyon igaz a primitívekre:) Szomszédom is dettó ugyanezt mondja XD Tiszta fogyatékos szegény:) Egyszer mikor ez volt a téma pont ezzel érvelt hogy mi sem volnánk jobbak:) Mondom azért van egy határ.
2022. okt. 7. 10:52
 8/9 MGéza ***** válasza:
66%
Lehet, de hogy nem ruházkodásra költötte, abban biztos vagyok. Lehet a miniszterelnöki rezidencia rezsijét ő állja tehát nem, ki tudja. 🤷
2022. okt. 7. 11:42
 9/9 anonim ***** válasza:
83%

Orbántól még nem kapott semmit az ország, csak a nyomort, a káoszt, az ellenségeskedést és a jogbizonytalanságot!

Kár belé egy forint is, nem hogy 3 millió!

2022. okt. 7. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!