Ha atomháború lesz, ugye Magyarországra nem dobnak?
23.
Én is láttam,de nem lett alátámasztva,milyen alátámasztásra gondolsz?
Szerinted!
Szólok,hogy nem Én linkelek mindenhova,vannak többen is akik rájöttek,hogy az atomfegyverek nem működnek a linkeket pedig bárki felrakhatja,mert nyilvánosak azon kívül vannak nagyon komoly elemzések is róla hogy mi az alapja hogy nem lehettek atomfegyverek amiket annak mondanak!
Igen, és teljesen véletlen hogy mindig ugyanaz a pár link megy és valami véletlen folytán azonos csillagú a profil is.
De egy szónak is száz a vége, én erre több szót nem akarok pazarolni, sem vitázni, kifejtettük nem egyszer nem kétszer, hogy miért léteznek és fizikailag semmi nincs amiért ne léteznének, nem kell újra nekimenni.
Viszont míg nem az a kérdés hogy léteznek vagy sem, és bevágod ide ezt a nem léteznek dolgot, onnantól részemről én simán jelentem, hogy nem a kérdéshez tartozik, és törlik
27.
"kifejtettük nem egyszer nem kétszer, hogy miért léteznek és fizikailag semmi nincs amiért ne léteznének"
Nem tudom hova ez a többes szám!
Amugy tényleg nem emlékszem hova fejtetted ki,pont ezért irtam,hogy mások is vannak,mert valószínűleg nem nekem fejtetted ki!
Aki nem eléggé ismeri a dolgot azt könnyen lejárathatod!
Na jó, ezután tényleg nem fogom erre már különösebben semmit írni, bármit is fűzöl hozzá.
Azért a többes szám, mert én és még legalább profilok alapján 3 másik embert is láttam aki - természetesen nem csak neked hanem azoknak a másoknak is... - kifejtettük, elmagyaráztuk fizikai oldalról belemenve a témába, amikre általában jöttek az olyan válaszok, hogy de nem léteznek, hisz a New York Times is megírta és hasonlók.
Szóval ahogy írtam, annyi hogy ha nem az a kérdés hogy léteznek vagy sem akkor nem kell kényszeresen belinkelgetni ezeket csak mert atomfegyverekről van szó valahol.
Amúgy te mindíg itt lógsz a gyk-n hogy mindbe beleütköztél?
De valójában miért zavarna téged,ha kiderülne hogy nem léteznek,az neked rossz lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!