A tanárok fogják az Orbán kormány bukását elhozni?
OK. Tegyük. Fel jogos a tanárok, meg a kukások követelése.
Kire szavazzak, akik jobban kormányoznak? Valaki írjon már valamit. Meggyőzhető vagyok!
Kire szavazzak, akik jobban kormányoznak? Valaki írjon már valamit. Meggyőzhető vagyok
Lehetőség ott volt de senki nem vette komolyan...pénzhez nagyon ért, így is nagyon gazdag...Gattyán György
Ha az oroszok kikapnának Ukrajnában az a magyar kormányt is meg rendítené, mert hirtelen értéktelenné vállnának Moszkva számára. Addig fogja Putyin Orbánt használni, amíg zsarolni tudja Vityán keresztül a Nyugatot, ha azonban olyan verést kap az orosz, akkor már nem fogják az oroszokat komolyan venni, és így Vitya sem tud a vétókirály lenni, mert nem lenne kinek vétózni.
Akik szerint ezek a kis éneklős vonulgatós tüntikék elhozzák a kormány bukását , árulják már el mégis hogy gondolják?
Majd Vitya a fejéhez kap, hogy "ó bazdmeg mi a franc van én lemondok és viszem magammal a sleppemet is.."???? 🤣
A büdös életben nem takarodnak el ezt megsúgom. Erővel akarjátok? Oké. Akkor majd a karhatalom szétcsapja a tüntetést.
Még valami? Egyéb ötlet?
Mot olvasom, hogy a tüntikéző tanárokat egytől egyig kirúgták. Ennyi. Majd jön belőle még több. Mindenki pótolható.
Akkor kellett volna gondolkodni, amikor a 3 millió ember megválasztotta ezeket a szarháziakat. Nem most tüntikézni.
A Holló Rend Pártra szavazz, mert egy igazi szépfiú az elnöke.😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!