Mészáros Lőrinc minden dolgozójának(25 ezer ember) százezer forintos rezsitámogatást fizet, a baloldali milliárdosok miért nem képesek sose ilyenre még akkor se amikor nekik volt hátszelük az MSZP kormány alatt?
Miért mindig csak a jobboldaliak adakoznak , a balos oligarchák és milliárdások miért nem?
Miért van az, hogy COVID járvány alatt a Gyurcsány páros vitt pár maszkot egy kórháznak és volt pofájuk utána ezzel fotózkodni meg kiírni, hogy ők segíttetettek ezzel amit még Marika néni a nyugdíjából is tudott volna fedezni?
Igen, igen jön a duma, hogy Mészáros lop. A balos csürhe meg tisztakezű és sose loptak el egy fillért se , hogyne.
Én veletek ellentétben mind a két oldalt olvasom, és bizony pont azt látom, hogy míg a jobboldali sajtó lehozza a híreket mindkét oldalról, addig a balos sajtó kínosan figyel pár témára, hogy ne hozza le vagy csak nagyon mismásolva már előre mosdatva az adott illetőt vagy témát.
"Miért van az, hogy COVID járvány alatt a Gyurcsány páros vitt pár maszkot egy kórháznak"
Gyurcsány amióta parlamenti képviselő (miniszterelnökként is) valamelyik nonprofit alapítványnak utalja át a fizetését. Minden hónapban, sok éve. Igaz, nem jelenti be a médiába.
Én is szoktam mindkét oldalt olvasni, a diáktüntetéssel kapcsolatban például a Vadhajtásokon most ez a vezércikk: “ Káosz Budapesten: a komcsik elfoglalták a Margit hidat, pár száz fős kispatkány diákkal” gyomorforgató.
A “miért nem zavar Mészárosék lopása” kérdésre nem válaszoltál.
Bizonyítsd Mészáros lopását kérlek, írd le itt és én magam teszem meg a feljelentést az ügyben. Vagy csak a szokásos lózungokat tolod, hogy mészááájoos lop?
A tüntetés kapcsán pedig teljesen jogosak a leírtak, főként ellenzéki aktivisták , vérkomcsi tanárok, és agyalágyult LMBTQ, balos diákok vannak kint akik pl. "k**va any*d" szivárványos táblákkal vonulnak, igazi értelmi közeg. Komcsi indulókat énekelnek és a többi.
Nem véletlen, hogy egy NORMÁLIS tanár nem kér ebből és nem vállal ezzel a csürhével közösséget.
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Igen, igen , neked több ismerősöd pont ott dolgozik, pont Mészárosnál és pont Tiborcznál, ráadásul vezető poziciókban de amúgy a gyomruk kifordul és neked mint a gyakorikerdesek politikai szakértője beszámolnak, hogy mennyire lopnak de azért ők milliókat keresnek.
Ez még viccnek is gyenge volt öcsém..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!