Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért gyűlölik ennyire Magyaro...

Miért gyűlölik ennyire Magyarországon a tanárokat?

Figyelt kérdés
A tanársztrájkok, elbocsátások alatt borzasztó durva kommentek vannak.
2022. okt. 5. 16:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
77%
Már csak azok maradtak meg tanárnak, akik komoly elhivatottságot éreznek az oktatás iránt. Magyarul, akiknek ez az életük. Mindenki más már lelépett. Vagy szerintetek csak úgy poénból hívták vissza a nyugdíjas tanárokat? Nem mellesleg a kukás jobban keres, mint egy tanár. Szerintetek ez így rendben van? Aztán majd a sok hígagyú, akik nagy tanárgyűlölők, azok fognak a leghangosabban rinyálni, hogy nincs minőségi oktatás.
2022. okt. 5. 17:02
 12/20 anonim ***** válasza:
63%
Te kérdező kijössz ma tüntetni? Teszel egy jobb országért?
2022. okt. 5. 17:03
 13/20 anonim ***** válasza:
2022. okt. 5. 17:03
 14/20 Shan-Yu ***** válasza:
47%
Csak a Fidesz gyűlöli őket, meg akiket félrevezetett.
2022. okt. 5. 17:39
 15/20 anonim ***** válasza:
21%

Mire fel kéne szeretni? Oktatás és nevelés 90%-nál egyenlő a nullával

sokan azért mennek tanárnak mert alacsonyabb pontszámmal is be lehet kerülni, cserébe biztos nem nehéz munka 3 hónapos szünettel.

2022. okt. 5. 17:47
 16/20 Revolúcióbiológus ***** válasza:
22%

Nem gyűlölik, csak megkapják a maguk kritikáját. A Pink Floyd - Another Brick in the Wall c. számában miért ostorozták a tanárokat? Nem XXI. századi Magyarország, hanem a háború utáni első generáció Nagy-Britanniában és azt mondják, hogy az oktatás agymosás és a tanárok benne pedig a végrehajtó tisztek.

Egyébként meg 15-20 éve kb. az összes kormány mást sem csinál, csak megpróbálja megjavítani a közoktatást, hiszen már régóta mindenki tudja róla, hogy alapjaiban el van cseszve, de a tanárok nagyjából minden újító javaslatot lesöpörtek az asztalról vagy leszaroztak. Mikor új eszközöket szereztek be az is szar volt és inkább protest módon nem használtkák, jó a kockásfüzet meg a feleltetés okostábla helyett, miközben Svédországban már tablettel járnak a gyerekek iskolába. Mikor egységesítették a tankönyvpiacot az is szar volt, mert Kovácsné Hideg Etelka tanárnéni csak a '70-es években kiadott matektankönyvből tudja megtanítani az osztályát számolni. A tanári életpálya modellt, portfoliót szintén lesavazták, a tanárminősítésről meg elkezdték terjeszteni, hogy az állam figyelni akarja őket meg más baromságok. Más szóval a tanárok kb. olyanok, mint az öreg nyugdíjas akinek hiába próbálsz a kedvére tenni valami ajándékkal vagy segítséggel úgyis csak panaszkodni meg finnyáskodni tud, így hát nem is szívesen áll ki mellettük senki.

2022. okt. 5. 18:38
 17/20 Revolúcióbiológus ***** válasza:
31%
Ui.: Természetesen a távoktatás, tanárképzés egyszerűsítése, iskolák állami intézménnyé emelése, iskolarendőrök, alaptanterv modernizálása szintén le lettek szarozva - hogy csak néhány további ponttal illusztráljam, hogy akármi jót csinálsz a tanárok úgyis tüntetni fognak ellene.
2022. okt. 5. 18:43
 18/20 anonim ***** válasza:
66%
A Tanárokat senki nem gyűlöli. Az igénytelen, megélhetési parazitákat viszont sokan nem szeretik. És az utóbbiak vannak túlsúlyban.
2022. okt. 5. 21:46
 19/20 anonim ***** válasza:
13%
Sanyi bácsi nálunk egy perverz alkesz volt és homokos is. Az összes fiútarsamat csábitgatta piával szünetben. Én nem voltam soha partner és nem is bratyiztam le vele... Mondanom sem kell kettes volt az egyetlen jegy amire számíthattam matekból. Az emelet érettségit pedig megírtam ötösre mert azt nem tudta kijavítani önhatalmúlag. Majdnem tönkretette ez a patkány a jövőmet. Így nem érdekel a többi tanár rendes e vagy sem amíg ilyen embert megtűrnek a soraikban addig ők sem jobbak és nem vagyok hajlandó értük szót emelni.
2022. okt. 6. 08:34
 20/20 anonim ***** válasza:
29%
mert csak saját érdeküket nézik és nem állnak ki a társadalom többi tagjáért.
2022. okt. 6. 11:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!