Hol vannak a terror rezsim váltó tömegtüntetések?
Hol vannak? Hol vannak a katások,a kígyózó bickilisor?
Hol van a pöcs,miért nem csináltok spontán hídfoglalást, köztv foglalást?
Hősök.
Emelem kalapom a pedagógusok előtt.
Emelem kalapom noár előtt,aki demokrata külpolitika szakértő és éleslátó színészóriás.
És,Hol vagytok ti,akikről sokminden szól?
Az a szánalmas, hogy az ellenzék és a hangosan kiabáló szavazói még egy értelmes tüntetést se tudták összehozni a választási kampányban sem, amikor pedig volt valódi tétje mert lehetett volna mást választani kormányra, de most pattognak és gyerekeket húznak be a tüntizésbe, csak hogy végre tömegnek látszanak.
Ti meg őket nevezitek hősöknek.
Ha ki merném nyitni a számat én szülőként, hogy nem értek egyet a gyerekem tüntiző tanáraival vagy a gyerekem merné azt mondani, hogy szerinte nem helyes amit csinálnak, abból neki - a gyerekeknek - lenne komoly problémája, hisz még abba az iskolába fog járni, azok a tanárok fogják osztályozni, tőlük függ hogy mennyi ponttal tud indulni a felvételin. De persze hangosan hirdetik hogy a diákok, szülők mellettük vannak.
Csak aki nem így gondolja az nem teheti meg hogy ki is mondja.
Gyerekem és pár osztálytársa azzal kerüli el hogy szembe kelljen fordulnia a tanáraival, akik elvárják tőle hogy csatlakozzon, élőláncozzon stb. hogy ma inkább nem megy suliba. Nem mert erre kérték, náluk a gimiben pont azt várják hogy majd a diákok meg szülők is velük demonstrálnak. Egyszerűen nem akar konfrontálódni velük amiatt hogy ő ezzel amit csinálnak - nem azzal amit el akarnának érni - nem ért egyet és nem akar részt venni benne.
Nincs valós döntési lehetősége sem a diáknak sem a szülőknek.
"Ha ki merném nyitni a számat én szülőként, hogy nem értek egyet a gyerekem tüntiző tanáraival"
Miben nincs igazuk? Normális, hogy egyre kevesebb tanár van, mert otthagyják a pályát az alacsony fizetés miatt, aminél többet kapnak a LIDL-ben eladóként? Normális, hogy egyre kevesebb fiatal tanul tanárnak, látva, hogy egzisztenciális küszködés vár rájuk?
Az oktatás jelenti az ország jövőjét, stratégiai ágazat, amiért mindenkinek ki kellene állnia, akinek iskolás gyereke van.
Azért pontosítsunk, a tanárok közül is elenyésző,aki kiállt magáért. Ha csak 2 hétig nem tanítana EGYETLEN EGY tanár sem, vagy legalább a 90 %-uk,már elértek volna valamit,mindenkit nem rúghatnak ki. Így van néhány gerinces ember, aki a gyáva vagy szolgalelkű kollégái miatt elvesztette az állását, meg vannak a diákok ,akik még fiatalok,tettrekészek és még megvan bennük a gerinckezdemény, na már ők is kapják az ívet az ostoba proletár néptől :D A diákok többet tettek már a tanáraikért,mint ők saját magukért, ami baj!
A többieket meg semmi nem érdekli, én kint voltam több tüntetésen is, eg nap és elhal az egész, mert itt erre vagy erre van igény, vagy a többieket már nem érdekli semmi mert nem járnak szavazni,külföldön terveznek, vagy itthon próbálják függetleníteni magukat a rendszertől amennyire csak lehet. Őszintén szólva már én is kezdek ezirányba hajlani , ha az kell,akkor legyen ez , egy élete van az embernek és néhány millió érdektelen ember miatt ne én idegeskedjek, nem én fogok megfagyni a télen .
Elmondom, hogy én miért nem. Feleségem a közigazgatásban dolgozik, nemrég volt C típusú átvilágítása, ha engem elkapnak egy tüntetésen, ő is repül. És nem szeretném, ha a 2 gyerekünk miatt gyámügyi b***szakodás indulna.
Én sem értek egyet a kormánnyal, de tiszteletben tartom azt, hogy a párom hol dolgozik és emiatt nekem is óvatosabbnak kell lennem, és a gyerekenek is biztonságban kell lenniük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!