Ja hogy 5 évre ígért! Akkor rendben van?
Erre az évre 10%-ot ígért a választások előtt és után is. Hazudott. Nem kapták meg. Szerintem joggal feltételezhetjük, hogy hazudott az 5 éves bérfejlesztésről is.
11
orbi azt mondta, kb hogy ne azt nézzék, amit mondok, hanem amit csinálok.
.
hát gyakran nem esik egybe a kettő
14. Azzal egyetértek, hogy az egészségügyet át akarják tolni magánba és csak minimális ellátási kötelessége legyen az államnak tb alapon, de ezt az iskolák tekintetében nem tudom elképzelni.
A tanároknak nagyon gyenge az érdek képviseletük és a szülők nagy része is tanár ellenes. Ezért. Azt viszont el tudom képzelni, hogy a közoktatásban meghatározzák, hogy mi az ingyenes és fizetni kell majd mondjuk az emelt érettségire vagy versenyre felkészítését, kirándulásra kísérésért, korrepetálásért stb.
Ha a tanárok szeptember elsején nem nyitják ki az iskolákat - de egyiket sem ám -, már egy hónapja megemelték volna a fizetésüket, mert az egész országnak foglalkoznia kellett volna vele, hogy hova rakják a gyerkőcöket és ki tanítsa őket.
De ilyenekkel, hogy gördülő engedetlenség, meg tüntetés, meg virrasztás, egyre kisebb az esélyük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!