Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nézi semmibe a Fidesz a...

Miért nézi semmibe a Fidesz a pedagógusokat?

Figyelt kérdés

2022. okt. 4. 18:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Ja hogy 5 évre ígért! Akkor rendben van?

Erre az évre 10%-ot ígért a választások előtt és után is. Hazudott. Nem kapták meg. Szerintem joggal feltételezhetjük, hogy hazudott az 5 éves bérfejlesztésről is.

2022. okt. 4. 19:40
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

11

orbi azt mondta, kb hogy ne azt nézzék, amit mondok, hanem amit csinálok.

.

hát gyakran nem esik egybe a kettő

2022. okt. 4. 19:59
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
Remélem, hogy nem is ad nekik érdemi béremelést soha, de annak örülnék a legjobban ha semmit se adna, de gondolom ilyen 10% ot csak fog. Én lefogok lépni innen nyugatra de azért annak örülnék, hogyha ez a putris ország még tovább süllyedne és a Fidesz ebbe az irányba halad.
2022. okt. 4. 20:31
 14/16 Isti22 ***** válasza:
100%
Szerintem ugyanaz a célja vele, mint az egészségüggyel, más épeszű magyarázatot nem tudok elképzelni: szépen át akarják tolni magánba az egészet.
2022. okt. 4. 21:33
 15/16 anonim ***** válasza:

14. Azzal egyetértek, hogy az egészségügyet át akarják tolni magánba és csak minimális ellátási kötelessége legyen az államnak tb alapon, de ezt az iskolák tekintetében nem tudom elképzelni.

A tanároknak nagyon gyenge az érdek képviseletük és a szülők nagy része is tanár ellenes. Ezért. Azt viszont el tudom képzelni, hogy a közoktatásban meghatározzák, hogy mi az ingyenes és fizetni kell majd mondjuk az emelt érettségire vagy versenyre felkészítését, kirándulásra kísérésért, korrepetálásért stb.

2022. okt. 4. 21:53
 16/16 anonim ***** válasza:

Ha a tanárok szeptember elsején nem nyitják ki az iskolákat - de egyiket sem ám -, már egy hónapja megemelték volna a fizetésüket, mert az egész országnak foglalkoznia kellett volna vele, hogy hova rakják a gyerkőcöket és ki tanítsa őket.

De ilyenekkel, hogy gördülő engedetlenség, meg tüntetés, meg virrasztás, egyre kisebb az esélyük.

2022. okt. 5. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!