Az emberek nem unják még hogy Magyarországon a sajtó fele állandóan azon sír hogy nincs Magyarországon szabad sajtó?
31: Jó kis logikai bukfenc volt ez is, 60-as IQ alatt talán fel sem tűnne a csúsztatásod. Valójában a toleranciának is van határa. Például, ha csak az egyik fél mondhatja el a véleményét, az nem OK.
A tanárok-diákok most 5 percet kértek a közmédiától. Megkapták? Nem. x
Emlékszel az über-kínos Karácsony interjúra? ( https://www.youtube.com/watch?v=v8sGAnhqB4o) Ahol a "riporter" szóhoz sem hagyta jutni és folyamatos vádaskodásból, a témához nem illő terelésből állt a beszélgetés? Hasonlítsd össze egy Kossuth-os Orbán "interjúval", ahol a "riporter" nemhogy nem objektív, de egyenesen radikálisabb állításokat fogalmaz meg a (fentről készen kapott) kérdéseiben, mint Orbán a válaszaiban.
Ennyire durván színvonaltalan sosem volt a köztájékoztatás, mint napjainkban. A sajtó legnagyobb részét a parlamentből irányítják.
A 90-es években, aztán a 2000-es évek első felében is kb csak baloldali sajtó volt (Népszabadság, Népszava,aztán HVG, Magyar narancs..stb).
Nem jelent ez semmit, nagyon túltolják a közmédia propagandát most is.
APukám anno Népszabit olvasott minden nap 20 évig, pedig jobboldali beállitódású. Én utáltam a Gyurcsány-érát és Magyar narancsot olvastam.
Nagyon uncsi már a propagandázás.
20 éve még internet meg facebook se volt, azon is gőzerővel tolják a támadásokat az ellenzékiek, valaki naponta ötször.
Soha nem volt még akkora sajtószabadság, mint manapság, akármilyen nehéz sokaknak elfogadni. Az internet előretörése miatt.
BIztos, hogy nincs 3millió hülye vidéki tájékozatlan nyugger, aki a közmédián csüng, hisz még az ATV- HirTV músorait is csak pár tizezren nézik már manapság az internet miatt.
A köztévében régi sorozatokat meg kultúrális músorokat néznek meg az emberek. Sokan be se kapcsolták a tévét tizenpár éve, mert a telegonjukat nyomogatják meg interneten tájékozódnak.
Hadházy Ákos már megint letáborozott az MTV elé, miközben az MTV már megüzente neki is, hogy hetente 70-szer hivják őket be, csak nem mennek.
Egyébként a Jobbikot tényleg nagyon vegzálta a média az induláskor. Mégis népszerűbb lett, mint a baloldali pártok, amik közben leépültek.
Én pl most egy olyan facebbok csoportban vagyok tag, ami szülőkről és gyerekekről ,gyereknevelésről szól (!) és egy tagot kiutáltak, mikor leirta, hogy a Fideszre szavazott. Ki is lépett. Naponta három posztot ir egy egyébkénh HVG-s újságirónő meg mások is Orbén ekézéséről.
A hvg-s csaj pár hete pl kiposztolta, hogy Orbán tehet arról, hogy az ukránok lerombolták a turulszobrot Munkácson :)
Meg ő tehet arról, hogy a 40 éves anyukának már a gyerekkorában is rossz volt a közoktatás (30 éve).
A harmadik meg arról posztolt, hogy tudja, hogy tiltani kell a gyerekeit Orbántól, nem szabad nézni a köztévét, hirtévét. Kérdezte, hogy akkor mit nézzen. A hvg-s csaj javasolta, hogy csak az ATV-t, Népszavát, hvg-t kövesse. :)
Fantsztikus.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!