Kirúgtak egy rakat tanárt, mert polgári engedetlenkedtek, amihez joguk van úgy, hogy közben tanárhiány van. Meg hasonlók. Másokat nem aggaszt, hogy mi lesz itt 1-2 év múlva? Vagy akár holnap?
Engem nem aggaszt, mert a választások után megpattantam Bécsbe, diplomás állásom van, 6-szor annyit keresek mint Mo.-n kerestem lényegében ugyanolyan árszínvonal mellett, és köszönöm szépen mindennel elégedett vagyok. Tényleg az egyik legélhetőbb hely a világon. Eszem ágában sincs visszacammogni a büdös csöves balkánra innen.
Eladtam a magyar ingatlanomat is már azóta. Szóval felőlem Magyarország úgy szarhatja össze magát ahogy van.
2022. okt. 2. 21:50
3/25 anonim válasza:
Nincs joga senkinek polgári engedetlenséghez. A sztrájkhoz van joga!
2022. okt. 2. 21:51
4/25 Fsms válasza:
Engem aggaszt. Gyerekem gimijéből 16 tanár távozott 7 érkezett. Most végez ilyen értelemben őt kevésbé fogja érinteni.
Amit leírsz az már napjaink problémája és nem a jövőé.
Sajnos a jelenleg Fideszt csak a pénz harácsolása érdekli más nem.
Addig nem fog változni semmi, amíg nem jön egy új politikai erő.
2022. okt. 2. 21:52
5/25 anonim válasza:
Aláírták a munkaszerződésüket.
Az szabályozza, mihez van joguk.
2022. okt. 2. 21:53
6/25 anonim válasza:
Nincs joguk tanítás helyett hisztizni. Hét végén hisztizhet, ha akar, örülök, hogy az ilyen jogtalan lépéseknek következményei vannak. Amúgy az ilyen alakokat a magánszférában sem szeretik...
2022. okt. 2. 21:56
7/25 anonim válasza:
#6 Én nem hisztizek, én felmondtam. Majd viheti mindeki a gyerekét oda, ahova akarja. És majd mehet a hiszti, hogy a szemét fiatalok nem mennek tanárnak éhbérért, azért hogy aztán a fentebbi tahó prolik fröcsögését hallgassák. Így szerencsére egyre többet lehet elkérni magántanárként is. :)
2022. okt. 2. 22:01
8/25 anonim válasza:
A fidesz vezetőit csak a bankjaik uradalmaik, mások pénze érdekli ami elveszti közpénz jellegét. És a fideszes azt kapja Mikulásra, amire szavazott.
2022. okt. 2. 22:02
9/25 anonim válasza:
Engem nagyon is érdekel az ország sorsa. Ezért is szavaztak a Fideszre! 👍
2022. okt. 2. 22:03
10/25 anonim válasza:
Engem nem aggaszt, mert nincs gyerekem és nem is tervezek ebbe a putri országba. Amúgy aggasztana.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!