Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak szerintem unalmas már ez...

Csak szerintem unalmas már ez a ballib remegés?

Figyelt kérdés
Most ez a PDSZ-es bohóckodás amire senki se kiváncsi,aztán az abortuszpárti tüntetők pár százan. Komolyan,ha nincs erő minek vergődni?

#baloldal #szrtájk #Libbant értelmiségi diskurzus
2022. okt. 2. 16:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
75%
Kérdező, takarodj ! Bolond vagy!
2022. okt. 2. 17:59
 12/15 Isti22 ***** válasza:
81%

Hát mivel beigazolódtak a félelmek, szerintem nyugodtan megállapíthatjuk tényszerűen is, hogy a remegés sajnos indokolt volt, tehát nem unalmas.

A tanároknak tíz éve ígérték be az életpálya-modellt, de csak egy lájtos változatot vezettek be helyette, egyre kevesebb is a tanár, romlik az oktatás minősége.

Az abortusz szigorítását pedig meg fél éve tagadták, erre tessék.

2022. okt. 2. 18:27
 13/15 anonim ***** válasza:
Remélem, nincs gyereked, vagy ha van, ki tudod fizetni a magánovit, magániskolát, mert más nem nagyon lesz.
2022. okt. 2. 19:05
 14/15 anonim ***** válasza:

A libbantaknak ez a lételeme, hogy mindig nyivákoljanak valami miatt.

[link]

2023. máj. 6. 08:56
 15/15 anonim ***** válasza:

14! Oszt mégis a jobberek sivalkodnak meg megy a "títccsukbe". Meg "títccsukki" meg "harcolgyunk" állandóan!

Tudod mi libsikezt mondjuk "ez egy gond, amit meg kell oldani és ezt meg ezt havasoljuk"

A jobber "ez a probléma nem létezik és nem érdekelnek a tények" illetve "valóban van probléma de betítcsuk azt minden jó lesz!" illetve a legjobn: "van probléma, de a libsik miatt"

2023. máj. 6. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!