Mit akar ez a muki nálunk?
https://www.youtube.com/watch?v=vinNrQU-sJ0
Tudom hogy ez előítéletes, de olyan mint akit pont azért küldtek hogy megnehezítsen mindent.
Amikor szabotázs érte a gázvezetékeket északon, bizt. pol. szakértők arról beszéltek hogy sajnos a jövőben lehet számítani arra hogy ilyesmi szabotázsok várhatók Európában.
Ez a küldött helytartó lenne az amerikai trójai faló?
A videóhoz írt kommentek némelyike is beszédes...
"bizt. pol. szakértők"
Azt azért tudod, hogy ez az önjelölt mindent jobban tudó állatfaj az, amelyik bármilyen faxságot mondhat érdemi felelősség nélkül és meg is teszi.
Vélhetően a politológus valamilyen alfaja. Ezt illetően még folynak a kutatások.
Értem mire célzol, de ettől függetlenül lehet igaza nem?
Mindegy hogy egy bizt. pol. szakértőt miféle állatfajnak írsz le, szerintem itt ez most nem mérvadó, ettől függetlenül történhet még más merénylet valami ellen.
Hát Szíjjártó facebook oldalán azt posztolta, hogy
"A Török Áramlat kapcsán ma aggasztó információk jelentek meg. Rögtön kapcsolatba léptünk a Gazprommal, ahonnan megerősítették: a vezeték zavartalanul működik és ez így is marad."
Ha nem ők robbantottak, vagy adták a megbízást a szabotázsra akkor ezt honnan tudhatják, és hogyan garantálhatják, az rejtély.
Ha nem az oroszok robbantották fel a Nord strem vezetékekeet, akkor hogyan lehetnek biztosak abban, hogy a Török Áramlat esetében nincs szabotázs veszély? Ilyet csak az garantálhat, aki könyékig benne volt a robbantásban.
Gondolom van személyzet, meg ellenőrző és mérőberendezések ami mutatja a nyomást, stb, valószínű innen tudhatják hogy rendben van a vezeték.
A szabotázs előtt 1-2 nappal volt hír arról hogy a nyomás nagyon alacsony.
Mikor kiderült hogy meg lett rongálva az északi vezeték, ezután a délit a török hadsereg őrzi.
Biden és Nuland is garantálta hogy az észak áramlat vezetéket nem hagyják békén ha az oroszok megtámadják:
https://www.youtube.com/watch?v=OS4O8rGRLf8
https://www.youtube.com/watch?v=muTEu9lmPsk
Nem jelenti kifejezetten hogy ők voltak, nincs még a nyomozásnak eredménye, de gondolom nem poénból mondták.
A nyomás a szabotázs miatt lett alacsony, csak először nem tudták mitől.
Biden meg Nuland meg azt mondta, hogy az északi áramlat 2 nem fog működni. Meg is akadt az engedélyezési eljárás és az pont elég volt hozzá hogy ne működjön.
Most viszont a gaszprom lényegében garantál valami olyasmit, amire nincs ráhatása ha az USA lenne a hunyó.
Persze ahogy mondod, bármi kiderülhet a nyomozás végére...vagy semmi...és lehet tovább dédelgetni a prekoncepciókat. Kinek kinek hite szerint.
A nyomás a szabotázs miatt lett alacsony, csak először nem tudták mitől.= Ugyanezt mondtam, vagy is ha nem jött le, erre céloztam.
De ez az észak áramlat vezeték orosz és német közös projekt, elvileg Amerikának semmi köze hozzá. Na igen, nem is működik mert szabotázs történt rajta.
Most viszont a gaszprom lényegében garantál valami olyasmit, amire nincs ráhatása ha az USA lenne a hunyó. Na ezt fejtsd ki légy szíves.
Olyasmit alatt mit értesz?
Az jöhet le ebből pl hogy garantálják hogy küldik a gázt. Vagy te mire gondolsz?
"a vezeték zavartalanul működik és ez így is marad."
Vagyis a gaszprom biztosan tudja hogy nem lékeli meg senki a vezetéket.
Vannak dolgok amikben csak az elkövető lehet biztos. Ez is olyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!