Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatnád az előrehozott...

Támogatnád az előrehozott választásokat Magyarországon, kire szavaznál?

Figyelt kérdés

2022. okt. 1. 19:33
1 2
 11/15 nemaRendőrség ***** válasza:
93%

Külső válságban nem előnyös a lázadás.

Ha csak belső bajok lennének akkor jól is kijöhetünk, de jelenleg minden óra számít a kormányzásnál.

Át kell látni az összes hálózatot, ismerni az összes számot. A fidesz 12 éve csinálja, tudja mire mi fog történni.

Plusz rengeteg mindent kiszerveztek, az pedig nem lenne túl demokratikus ha azzal kezdené az új kormány hogy az összes közműhöz kiküldené a sereget, hogy einstand, mostmár az én haverjaimé

2022. okt. 1. 20:09
 12/15 anonim ***** válasza:
60%

12 itt a külső válságot Orbán Viktornak hívják!

Az a gond, hogy egyik eu országot sem érinit ez a válság annyira, mint minket!

2022. okt. 1. 20:20
 13/15 anonim ***** válasza:
68%
fidesz vs bármelyik kirakatellenzék? lenne értelme?
2022. okt. 1. 20:23
 14/15 anonim ***** válasza:
Senkit. Miért mert nincs jó alternatíva mind korrupt , kocsi, fasiszta, libsi egyik se az ország céljait nézi hanem a sajátját. Komolyan azt hiszitek ha márki került volna ki győztesen nem ugyan azt csinálná mint vitya?
2022. okt. 3. 15:45
 15/15 anonim ***** válasza:
Minden csak csaláson múlik, tudom, mikt írtam le, pénz, krupli, száraztészta, segély, és kifújt. Guéyáparty....Sok azt se tudja, miről van szó? Amikor vki vesztésre áll, Számlálóbiztosoknál jelzik, vmi szar párt, átadja yatt megegyezéssel az övéit, ha nem elég,. jöhetnek a az anyakönyvi beépített emberek, és ennyi. Kérédés? Hlaotti bizonítványok, kuta nem ellenőrzi,, megsemmisítik amint vége a voksolásnsak!
2022. okt. 4. 05:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!