Miért hazudják az emberek azt maguknak meg másoknak is, hogy a mai Fidesznél még Gyurcsány is jobb?
Szerintem ez egyszerűen csak nem igaz. Gyurcsány Ferenc is megbocsáthatatlan bűnöket követett el, a kormányhoz hasonlóan.
Ki az aki még elhiszi hogy 2022-ben Gyurcsány Ferenc alternatíva és nem csak egy haszonélvezője a NER rendszerének, egy szövetségese aki életben tartja a NER-t? Ez egy hazugság szerintem, hogy a Fideszre a DK jelenti a megoldást.
De sikerült. Egy ilyen krízisben is bebiztosította a helyét a Fidesz azzal hogy felállíttatta a DK-val a vállalhatatlan, 2006-ra emlékeztető és ezáltal alternatívát nem kínáló árnyékkormányt. Illetve szépen a szankciókra fog mindent mint valami óvodás. Arról nem is beszélve hogy az ellenzék már számtalanszor leszerepelt. Ha demokratikusnak tartanák magukat már régen átadták volna valakinek a helyüket, vagy legalább nem asszisztálnának ebben a Való Világ színtű, kisebbik rosszra szavazok show-ban.
Hogy tudott az ország a rendszerváltás után ennyit produkálni, hogy egy végtelenül lebutított narratívát a "Jobboldal - Baloldal"-t hallgatva döntsön, ne tudjon gondolkodni, minden Jobbos vagy Balos legyen és a Kommunistákat megszégyenítő módon menjen az államosítás, lopás és haverok/ismerősök/családtagok beültetése fontos pozícióba, illetve x évente az ország gazdaságának teljes szétverésére legyen csak képes az éppen hatalom lévő kormány? Mi történt velünk?
Szörnyű összevezés ez de ez van.
Feri nem lépne ki az eu ból, míg orbán ki fog.
Miközben mo utóbbi 30 éves történelnében a legjeltősebb tett az eu csatlakozás volt.
Feri nem építte le a demokraciàt míg orbán egy diktator màra.
Központosított media, órák alatt hozott orszagot alapjaiban meghatározó döntések.
Nem kerünk ebből. Takarodjon orbán.
Mert sok embernek s főleg a kisembernek akkor tényleg jobb volt !
Vegyük például a közmunkát:
Gyurcsány idejében még teljes bért kaptak a közmunkások és nem közmunkás alamizsnát.
Manapság meg már még a közmunkát is leépítették, ahogy hallottam.
Régen még volt egy középréteg.
Mára meg már lecsúszófélben van a szegényebb réteghez és van egy vékony kőgazdag réteg. A középosztály eltűnőben.
Aztán a közoktatás sem volt így szétverve, mint most és nem uralkodtak ilyen áldatlan állapotok!
Stb.
Persze, azt értem, hogy másabb volt, nem voltak diktatórikus elemek a rendszerben. De azóta eltelt 12 év. Abból kb. 10 ilyen egyre erősödő diktatórikus, a demokráciát kigúnyoló rendszer volt.
Úgy gondolom Gyurcsány Ferenc ezalatt ugyan ilyen lett. Valószínűleg Ő is ezt folytatná. Én már úgy érzem Gyurcsány betegesen irigy arra amit Orbán Viktor kiépített/elért. Ha kormányra kerülne szerintem kb. semmi sem változna, folytatná ezt. De ne legyen igazam.
Nana!
Itt egyedül csak egy embernek adnék esélyt, hogy bizonyítson és az Toroczkai László meg a Mi Hazánk Mozgalom!
A többiek már leszerepeltek és elkrták - nem kicsit, nagyon!
Azé nem halad ez az ország előre, mert folyton hátranéz, hogy mi volt ekkor meg akkor s ki volt ki nem volt jobb, kit érdekel ?!
Előre fele kellene már mutatni s főleg haladni!
Ezen az oldalon túlteng a DK-s közönség meg az LMBTQ-párti majomkodás, ezért természetesen azt a választ fogod kapni, hogy Orkbánnál a sarki fűszeres is jobb, mert az nem lépne ki az EU-ból - persze Orkbán sem, de ez már a ballibeket nem zavarja.
Érdemes megnézni a Partizán interjút Gyurcsánnyal, nem is azt, amit mond, hanem a testbeszédét, kb. mint egy autista kisördög, nem tudok jobb hasonlatot. Na szerintem aki annyira elvakult, hogy még erre a csávóra is lecserélné a jelenlegi rendszert, az azimplán fogyatékos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!