A baloldaliak (szavzók) örülnének, ha tönremenni az ország, úgye?
Legalább arra lenne igényed hogy a tönkremenni szót leírod helyesen. De nincs és valószínű az igénytelenség -mint a legtöbb Fideszmorzsinál - nálad az élet más területén is megjelenik.
Igen, én örülnék ha végül pont ebbe bukna bele ez a végtelenül cinikus, hazug rendszer.
10.
És a tied... az érv hiánya, csak egy link, egy régi-régi oldalról.
Nem örülünk, de ezt már vagy 10 éve mondjuk hogy Orbánék túl sokat lopnak, túl sokat költenek sportra (vizes VB,stadionok)
Nem támogatták soha, inkább akadályozták a zöldenergiát (szélerőmű/geotermikus energia), nem volt hajlandó ez a kormány olyan szigetelési programot indítani mint pl. a balti államok. Persze akkor nem lehetne a rezsicsökkentéssel az emberek tökét szorongatni.
Egy csomó elbaltázott döntés, önző politika, nagyksépű és nagyszájú stílus jellemezte az elmúlt 12 évet.
Erre nem lehet mást mondani hogy én megmondtam de engem sem boldogít túlságosan ha megfagyunk vagy éhenhalunk. Max. annyi hogy én soha nem szavaztam a fideszre 2010 kivételével. Ezt ti fidesz szavazók hoztátok össze, mert hagytátok kimosatni az agyatokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!