Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A baloldaliak (szavzók)...

A baloldaliak (szavzók) örülnének, ha tönremenni az ország, úgye?

Figyelt kérdés
És akkor még ők nem tartják magukat hazaárulónak...

2022. szept. 30. 16:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Legalább arra lenne igényed hogy a tönkremenni szót leírod helyesen. De nincs és valószínű az igénytelenség -mint a legtöbb Fideszmorzsinál - nálad az élet más területén is megjelenik.

Igen, én örülnék ha végül pont ebbe bukna bele ez a végtelenül cinikus, hazug rendszer.

2022. szept. 30. 17:06
 12/17 anonim ***** válasza:
5%

10.

És a tied... az érv hiánya, csak egy link, egy régi-régi oldalról.

2022. szept. 30. 17:18
 13/17 anonim ***** válasza:
27%
A baloldaliak egy "ÉN MEGMONDTAM!"-ot kiáltanának. Aztán a Fityiszesekkel együtt fagynak meg, késeli le őket a cigó, halnak éhen. Jól van ez így ^^
2022. szept. 30. 17:18
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
11: még az ugye szót sem képes leírni ez a nagymagyar
2022. szept. 30. 17:19
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
#12 A kérdező kitalált valamit a baloldaliakról, és az ellen vitatkozik. Csinált magának egy szalmabábot és azt püföli.
2022. szept. 30. 17:20
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem örülünk, de ezt már vagy 10 éve mondjuk hogy Orbánék túl sokat lopnak, túl sokat költenek sportra (vizes VB,stadionok)

Nem támogatták soha, inkább akadályozták a zöldenergiát (szélerőmű/geotermikus energia), nem volt hajlandó ez a kormány olyan szigetelési programot indítani mint pl. a balti államok. Persze akkor nem lehetne a rezsicsökkentéssel az emberek tökét szorongatni.

Egy csomó elbaltázott döntés, önző politika, nagyksépű és nagyszájú stílus jellemezte az elmúlt 12 évet.

Erre nem lehet mást mondani hogy én megmondtam de engem sem boldogít túlságosan ha megfagyunk vagy éhenhalunk. Max. annyi hogy én soha nem szavaztam a fideszre 2010 kivételével. Ezt ti fidesz szavazók hoztátok össze, mert hagytátok kimosatni az agyatokat

2022. okt. 2. 09:01
 17/17 anonim ***** válasza:
Túlsokat voltam Kasszandra, így már nem mondok semmit. De sajnos előrelátható folyamatok vannak amit a sok agymosott birka úgy sem hisz ell.
2022. okt. 2. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!