Most, hogy már az iskolák, hivatalok fűtése is kérdéses, azért ugye a stadionokban fogják tudni fűteni a pályákat?
Figyelt kérdés
Remélem, azt a néhány milliócska fizetést ki tudják fizetni a focistáknak? Mert orvosok, tanárok, alkalmazottak, takarítók stb. nélkül lehet élni, de focisták nélkül kizárt.2022. szept. 30. 11:45
1/13 anonim válasza:
A kérdésed enyhén szólva provokatív, ezért inkább érdemben nem válaszolok 🖕🖕
2/13 anonim válasza:
Minek azt fűteni?Ott a pályán folyamatos mozgásban vannak a forcisták.Futnak,rúgnak,cseleznek;világszínvonalon.Ezért nem fáznak.A fűtés amúgy is csak elpuhítaná őket.
3/13 A kérdező kommentje:
Tudod, kedves első, egy ilyen gazdasági helyzetben érdemes lenne fontossági sorrendet felállítani. Folyamatosan olvasom, milyen megszorításokat tesznek, de érdekes módon egyetlen helyen nem olvastam arról, hogy a stadionokon is szeretnének spórolni. Pedig ott kellene kezdeni!
2022. szept. 30. 11:53
5/13 anonim válasza:
6/13 anonim válasza:
A foci nemzethy kiadás, azok közül is a legfontosabb. Az összes diktátor hobbija fontos volt, mi mért lennénk kivételek?xDDDD
7/13 anonim válasza:
Nem akarok senki lelki világába taposni de ezeknek a stadionoknak az lesz a sorsa mint lett az Akasztói pályával Jóska bácsi halála után...
Aki akar szörnyülködni rákereshet a neten a stadion jelenlegi kinézetére. Gyönyörű...
Szóval amikor...Ő (!) lecsukja szemét a stadionok is lefogják.
8/13 anonim válasza:
Én nyugodt vagyok tudom hogy a futballistáknál nincsen fontosabb állampolgár ebben az országban a Fidesz kormány számára.
9/13 anonim válasza:
A hetesnél a pont. A stadionok és Orbán Viktor egy! Még saját pártját sem érdeklik annyira mint őt, az ellenzékről nem is beszélve. Szóval amikor Orbán Viktor meghal a stadionjai is elkezdik vesszőfutásukat.
Ui: Fogunk még mi a nép úgy bemenni azokba a stadionokba amikor nem is lesz meccs de jegyet sem kell venni. Amikor majd hordjuk szét...
10/13 anonim válasza:
Nem fűtik a stadionokat? Sok helyen, még a füvet is fűtik télen, nehogy kifagyjon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!