Jelen pillanatban már csak Magyarországra érkezik orosz gáz az egész EU-ban. Örülsz?
2022. szept. 30. 01:19
22/27 anonim válasza:
#19 Van egy jó ötletem: egye fene, mi normális emberek használjunk megújuló energiát, ti sötétzöldek meg világítsatok gyertyával és üljetek otthon nagykabátban, mert nektek így már nem jut :)
23/27 anonim válasza:
22, légyszi akkor most télen ne használj gázt, és áramot is csak amit megtermelsz :)
24/27 anonim válasza:
#23 Miért is? Én támogatom, hogy az oroszoktól vegyünk gázt és áramot, te ellenzed. Akkor úgy logikus, ha én használom, te nem.
25/27 anonim válasza:
Én nem ellenzem. Nem a megújuló energiás vagy aki szerint kizárólag azt kellene használni?
26/27 anonim válasza:
Nem, akkor ezt kölcsönösen benéztük. Én ezt kompromisszumként javasoltam a sötétzöld kollégának, hiszen ha ő és az elvtársai semmilyen energiát nem használnak, akkor nekünk normális embereknek talán elég lehet az, amit megújuló forrásokból elő lehet állítani :)
27/27 anonim válasza:
Ja értem, bocsi félre értettem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!