Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most ennek a tűzifaprogramnak...

Most ennek a tűzifaprogramnak jól érzem hogy megint azok nem tudnak a részesei lenni akik tényleg rászorulók?

Figyelt kérdés
Saját magamból kiindulva: Én azon kevesek közzé teszem magam aki a már már alig létező középosztályban tartozom még is egyszerűen nem éri meg a hatósági áras tűzifa, az átvevőpont 25 KM-re van, mire hazaszállítom, ugye 1 méteres szálakat adnak, még fel is kell vágatnom, ott vagyok költségbe mintha házhoz hozatnám a drága akác vastagfát, akkor a csóróbb honfitársaink mit tudnak profitálni ebből? Ismét látszatintézkedés?
2022. szept. 29. 18:09
A kérdező szavazást indított:
igen látszatintézkedés.
Nem, jó ez így.
9 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Megnyugtatlak, a valóság egészen más.

:-))))

Felhívtam egy erdőgazdaságot, ahonnét szoktam fát hozni magamnak. Elmondták, hogy momentán SEMENNYI fájuk nincsen, tehát a hatósági áras tűzifa is csak egy papírra leírt duma, mert azt se tudnak senkinek sem adni.

2022. szept. 29. 18:14
 2/10 anonim ***** válasza:
28%
Ki az aki ilyen későn vesz tüzifát? Pláne, hogy lehetett tudni már tavasszal, hogy bajok lesznek.
2022. szept. 29. 18:28
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

A csórók majd beindítják a "minden megy a tűzre ami ég. Nekem ne ugasson senki, hogy mivel fűtök...azzal ami van" programot.

Mehet a tűzre a gumiabroncs. Van belőle dögivel.

2022. szept. 29. 18:49
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Így van.Nem fog senki megfagyni azért, mert nincs tüzifája.Ugyanazt fogják csinálni, amit eddig is.Égetik majd a szemetet, a használt ruhákat, stb stb.Ami éppen akad.
2022. szept. 29. 18:51
 5/10 mindentudó99 ***** válasza:
40%
#3 Miért tán nincs igazuk? Szènnel lignittel gázzsl áramot termelni és rongálni a környezetet az rendben van. De egy kisember egy darab festékes fàt rá ne tegyen a tűzre mert az emberiség elleni bűntett. Vicc
2022. szept. 29. 19:25
 6/10 anonim ***** válasza:
55%

Mondjuk azért nem mindegy, hogy egy füstgázmosón is átmegy-e ami kijön a kazánból, vagy dől a fekete füst, mint a régi csühös mozdonyokból.

De valóban, nehogy már a csóró legyen a fekete seggű amiért nem akar megfagyni.

2022. szept. 29. 19:36
 7/10 anonim ***** válasza:
0%

5-ös szagold te azt, ami azokból a kéményekből kijön, ahol ilyeneket tüzelnek!

Gyakorlatilag, ha egyetlen házban így tüzelnek, 100-200 méter hosszan abban az utcában kellemetlen bűz van. Ha a házak felében így tüzelnek, az maga a pokol!

2022. szept. 29. 19:40
 8/10 anonim ***** válasza:
0%

Akkor gondolom az érintettek jó keresztényként majd összedobják a csórónak a jó fára valót...ja azt azért nem.

2022. szept. 29. 19:45
 9/10 anonim ***** válasza:
Miért aki normális fával fűt, annak a legyek hordták össze?
2022. szept. 29. 21:51
 10/10 anonim ***** válasza:

Mondom jó keresztényként...

De olyanból errefelé kb. ugyanakkora hiány van, mint ateistából egy zuhanó repülőgépen.

2022. szept. 30. 06:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!