Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem mutatják meg a...

Miért nem mutatják meg a gyerekvállalás negatívumait is?

Figyelt kérdés
A politika a gyerekvállalást ösztönzi. Mindig mosolygok, amikor a szülőknek kiderül, hogy hajaj, a gyerek gonddal is jár. Bizony, elveszi az időt és az életet. Tönkreteszi a lakásod berendezését és ellehetetleníti a karriered. Ezt viszont előre is lehet tudni. Szerintem azt nem kell lenézni, aki ezt nyíltan ki meri mondani és ennek megfelelően él. Ingyen soha nem nevelnénk egy gyereket sem. Ezt kizárólag havi plusz fizetés mellett lehet vállalni. Bizony, a szeretet semmit sem ér! A pénz a lényeg!
2022. szept. 29. 15:16
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Mert akkor a támogatásért szaporodók elgondolkodnának...
2022. szept. 29. 16:51
 12/22 anonim ***** válasza:
0%

9

Hogyhogy mit?Egy embernek születik egy gyereke,majd később annak felnővén szintén.És így tovább.Ilyen módon szaporodik és marad,maradt fenn az emberiség.Azt hittem ez a folyamat közismert...

Tegyük fel,hogy holnaptól kezdve senki nem vállalna gyereket.Esetleg egy vírus vagy akármi sterillé tenne mindenkit.Akkor olyan 130 éven belül kihalna az emberiség.Mert nem reprodukálódna,újulna meg.A legfiatalabbak a ma születettek is szépen elhaláloznának addigra.Aztán annyi.Volt ember,nincs ember..

2022. szept. 29. 17:57
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

12#

Ez a reneszánszig, a nagy földrajzi felfedezésekig, de legfeljebb az ipari forradalomig igaz volt és tartható állapot. Manapság az emberi igények túlszárnyalják a bolygó lehetőségeit.

2022. szept. 29. 19:05
 14/22 anonim ***** válasza:
19%

Ez élet célja az ön és fajfenntartás, ezt már Darwin is megmondta. Ha benned nincs meg a fajfenntartás ösztöne, az a te bajod. Az én génjeim tovább fognak menni, mert nekem van gyerekem.

Az a baj, hogy a Kormány programja alapvetően elhibázott. Azt kellene inkább támogatni, hogy gyermek mellett is tudjon egy nő dolgozni. Legyen részmunkaidő. Nyugat-Európában általában nem dolgoznak a nők napi 8-10 órát. 4,6 órás állások kellenének, de a magyaroknál ez nem divat.

3 gyerek mellett gyakorlatilag képtelenség napi 8 órát a munkahelyeden tölteni. Főleg ha valaki több műszakban dolgozik és ingázik napi több órát.

2022. szept. 29. 19:41
 15/22 anonim ***** válasza:
9%

13

Oké.Tehát,akkor az emberiség az emberi élet fennmaradhat,továbbadódik szaporulat nélkül..

Köszönöm.Ez új információ a számomra.Ezek szerint egészen mostanáig rosszul tudtam.Mindig tanul valamit az ember.

2022. szept. 29. 19:52
 16/22 anonim ***** válasza:
86%

14,15#

Nem erről beszéltem, de mindegy. A biztonság kedvéért készítsétek a "fateknőt" pelenka mosáshoz.

2022. szept. 29. 20:53
 17/22 NTBS ***** válasza:
100%
Mert nem az a cél.
2022. okt. 2. 19:25
 18/22 anonim válasza:
84%

Miért önzőség ha valaki nem akar gyereket? Szerintem az önző ember az, aki ebben az elcseszett világban és főleg ebben az országban gyereket vállal! Covid, globális felmelegedés, brutális infláció, elértéktelenedő Forint, autokrácia, ki tudja meddig eszkálódó háború a szomszédban, stb.

Én örülnék, ha soha meg sem születtem volna, mert évről évre egyre rosszabb minden. Nekem soha nem lesz gyerekem, ahhoz előbb egy szebb világot kellene teremtenünk, de az nem fog megtörténni, mert az emberiség a velejéig romlott.

2022. okt. 3. 17:46
 19/22 anonim ***** válasza:
18%

18

Oké...De újjászületni,megújulni csak a gyerekekkel a friss generációval tud a világ.

2022. okt. 3. 18:19
 20/22 anonim ***** válasza:
60%
19! Van NYOLCMILLIÁRD ember a Földön. Ha csak FELE vállal gyereket még akkor is böven böven elegen lennénk!
2022. okt. 3. 21:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!