Az eu már nem ad többé ezermilliárdokat és most kellene már annyira erősnek lennie a magyar gazdaságnak a múltbéli EU-s befektetések által hogy fenn legyen képes tartania magát legalább. Ehelyett ahogy megvonták a támogatásokat a halálba inflálódott a forint mivel nincs mögötte semmilyen fedezet.
Most fognak nyílvánvalóvá válni a lopások a stadionokra elszórt pénzek stb stb. Ráadásul hideg télnek nézünk elébe a rezsi, energia megfizethetetlen, meg nincs is elég hiába hazudnak.
Szerintetek kibírják egyáltalán 2026-ig vagy még előtte el lesznek zavarva?
Ki zavarja el őket? A magyar egy szolgalelkű nép. Neki ez megfelel, mert vannak Urai, akiket szolgálhat.
2022. szept. 29. 12:43
2/20 anonim válasza:
Persze hogy kibírják. Időközi választáson is simán nyernének, ha esetleg arra kerülne sor. Szétesett az ellenzék 1 perccel a választás után, nem jelent alternatívát egyáltalán.
2022. szept. 29. 12:45
3/20 A kérdező kommentje:
1
Majd ha ezrével fagynak meg meg halnak éhen majd elgondolkodnak.
2022. szept. 29. 12:45
4/20 anonim válasza:
Nemsokára itt a tél hideg lesz,a baloldal majd feltüzeli a lakosokat,és jobboldaliként akinek elege van már a teknővájó bandájából azok is mennek tüntetni.
2022. szept. 29. 12:46
5/20 anonim válasza:
Én úgy látom hogy a libbant nyugat roskadozik,már több tízezres tüntetések vannak pedig még Október sincs. Persze be lehet bújni a buborékba,maximum koppantok egyett mint 3.-án. :)
2022. szept. 29. 12:47
6/20 árokpart válasza:
Normális esetben az lenne, de a lakosság nem is tudom. Szerintem ameddig lesz internetre való, meg el tudnak menni néha a TESCO-ba addig nem lesz semmi.
2022. szept. 29. 12:47
7/20 árokpart válasza:
5-os Nincsen ilyen, hogyk oppantok, mindannyian koppanunuk. Nincsen már jobb vagy baloldal, hanem mi vagyunk a magyar lakosság ezt értsétek már emg végre.
2022. szept. 29. 12:48
8/20 árokpart válasza:
Akkor leírom rendesen is:5-os Nincsen ilyen, hogy koppantok, mindannyian koppanunk. Nincsen már jobb vagy baloldal, hanem mi vagyunk a magyar lakosság ezt értsétek már emg végre.
2022. szept. 29. 12:50
9/20 anonim válasza:
Hol vannak ezek a több tizezres tüntetések ott a libbant nyugaton?
2022. szept. 29. 12:51
10/20 A kérdező kommentje:
5
Nekem úgy édes mindegy hogy mi lesz mivel a "libbant nyugatból" írok, majd meglátjuk hogy melyik oldal fagy halára most télen. A libsi nyugat vagy a szent magyar-szittya császárság. 👍❄️
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!