Ön milyen vallású miniszterelnökre szavazna a leginkább?
Figyelt kérdés
2022. szept. 29. 07:34
A kérdező szavazást indított:
Keresztény (ortodox, katolikus, református stb)
Zsidó
Iszlamista
Buddhista
Hindu
Shintoista
Ezoterikus Hitlerista
Ősmagyar vallású
Ateista
Más, leírom
26 szavazat
1/18 anonim válasza:
Ateista vagy okkultista szélsőjobbosra, aki markánsan vallásellenes, különösen Ferenc pápa-ellenes.
2/18 anonim válasza:
"De im harangoznak: tiszteletes uram,
Vegye hóna alá imádságos könyvét,
S végezze illendőn a szent szolgálatot;
Én majd addig itt a kis kertben nézek szét,
S isteníge gyanánt szívom az illatot.
Mert az én templomom a nyílt, nagy természet... "
3/18 anonim válasza:
Olyant, akiről nem tudom milyen vallású, mert nem az határozza meg a politikai tevékenységét.
Ahogy nemi irányultsága, a gasztronómiai ízlése, úgy a vallása sem tartozik rám.
4/18 anonim válasza:
Emellett nem erölteti rá egy egész országra vallási nézeteit és elképzeléseit.
5/18 anonim válasza:
Tehát olyat választanék, aki a saját privát vallása mellett az ország felemelkedésében és a lakosság fejlödésében hisz leginkább, és ennek szenteli életét.
6/18 anonim válasza:
Keresztényt.
Mivel ez egy keresztény alapítású ország.
7/18 anonim válasza:
pont erröl beszélek, hogy fel lehetne már ocsúdni az ezer éves történelemben élésböl, és a MAI világban evezni elöre.
8/18 anonim válasza:
Szerintem nem kicsit aggályos döntéshozatali pozícióba tenni olyan embert akinek felnőtt korában még mindig képzeletbeli barátja van.
9/18 Alex Fly válasza:
Egyikre sem. Ha lehet választani, akkor inkább legyen agnosztikus -vagy legalábbis a politikája legyen az.
10/18 anonim válasza:
7.
Miért lenne jó egy olyan, akinek nincsenek keresztény gyökerei?
Talán b_zulni akarsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!