Gyurcsány Ferencnek igaza van? A választást MZP-ék vesztették el, nem a DK.
"Végülis a DK erősödik folyamatosan"
Dehogy erősödtek, nem most vannak csúcson. A teljes ellenzék veszített, sosem lesz 5-15% feletti párt a DK, külön indulva továbbra sincs értelme, hiába szajkózzák a Schifferhez hasonló arcok.
Ez a "legjobb" az egészben Mo.-n: a siker mindenkié, de a bajt 1 ember vigye el.
Nincs igaza a tintásnak...
Evek ota veszitett, mibol gondolod h dk vagy gyurcsany nyerni fog valaha?
Amig o lesz, addig orban konnyen meg fog nyerni
Nekem az a fura, akik mondják, hogy nem lesz ez 10-15% felett. Amikor 5% volt azt mondták, nem lesz 10%. Amikor meg lett a 10, azt mondták az a plafon.
Én remélem előbb-utóbb észre lesz véve az is, milyen ideológia és politika áll a párt mögött, mert általában nem szoktak tudni mást mondani az ellenzők, csak azt, hogy fúj Gyurcsány... de amúgy fogadom nem is tudnának legalább 3 fontos alappillért sorolni a párt jellemét és jellegét tekintve...
Én szimpizek velük, mert Orbán féle ideológia szöges ellentéte, ellenpólusa
#7 Ugye te még gyerek voltál a Gyurcsány kormány idején? Különben biztos emlékeznél rá, hogy a legtöbb kérdésben pont ugyanazt csinálta ő is, mint most Orbán. Csak neki nem volt ennyi ideje tönkretenni az országot.
Bár azt az egyet azért el kell ismerni, hogy ő még a demokráciát és a jogállamot nem bontotta le, de a mostani tevékenységét elnézve, lehet, hogy ez is csak idő kérdése lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!