Hogy fogják ellenőrizni, hogy töltöttem-e ki kérdőívet a népszámlálással kapcsolatban?
Figyelt kérdés
2022. szept. 28. 19:32
1/32 anonim válasza:
jó kérdés engem is érdekelne. még olyat írnak kötelező...k*rvaanyjukat azt. és mi van ha se netre nem megyek, se a személyesen kijött biztosnak nem nyitok ajtót? hülyék ezek, hagy döntsem már el miben akarok részt venni
2/32 anonim válasza:
gondolom a kérdőíveket lakcímhez kötik, amiket összevetnek egy adatbázissal
3/32 anonim válasza:
"és mi van ha se netre nem megyek, se a személyesen kijött biztosnak nem nyitok ajtót?"
kifizeted a 200e büntit és mész a dolgodra. :D
4/32 anonim válasza:
képesek lennének ezért megbüntetni az embert?!
5/32 anonim válasza:
AZ IDEI LESZ AZ UTOLSÓ "HAGYOMÁNYOS" NÉPSZÁMLÁLÁS, AMELYEN MÉG A LAKOSSÁG AKTÍV EGYÜTTMŰKÖDÉSÉRE VAN SZÜKSÉG, A KÖVETKEZŐHÖZ MÁR ÁLLAMI ADATBÁZISOKAT HASZNÁLNAK FEL. -legalább egy jó hír
6/32 anonim válasza:
Onnan is tudják majd, hogy ez most nem anonim lesz.
7/32 anonim válasza:
"képesek lennének ezért megbüntetni az embert?!"
Szia, új vagy még az országban?
9/32 anonim válasza:
4-es: képesek lennének ezért megbüntetni az embert?!
Legutóbb, 2011-ben képesek voltak, igaz, akkor még csak 50000 Ft/fő volt. Egy példa: [link]
10/32 anonim válasza:
sosem gondoltam volna hogy ennek ekkora jelentőséget szentelnek. én meg lehurrogtam anyumat hogy nincs olyan hogy kötelező meg így meg úgy. pedig itt élek 30 éve, de valahogy ez az élmény kimaradt, akkor nem tudom hol voltam az előzőeknél, de nulla emlékem van ezzel kapcsolatban.beszarás mi megy itt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!