Árokpart kérdése:
13 százalék a jegybanki alapkamat ez már elég súlyos nem?
Figyelt kérdés
2022. szept. 27. 14:16
1/12 anonim válasza:
17%-os inflációhoz képest, amit a kormány a nyakunkba szabadított, nem is olyan súlyos...
2/12 anonim válasza:
az a 17% élelmiszerekben van 60% is
én meg csóró vagyok és csak kaját meg internetet veszek
3/12 anonim válasza:
Ja, mindjárt jönnek az ENSZ csapatok, mert 13% a kamat.
4/12 A kérdező kommentje:
3-as Azért ez most egyáltalán nem vicces. Még mikor elhangzott az öszödi beszéd vagy akár amikor Bajnai Gordon szintén egy talán a mostaninál nagyobb világgazdasági válságban átvette a kormányzást, még akkor sem volt ekkora az irányadó kamat.
2022. szept. 27. 14:36
5/12 anonim válasza:
Elég durva!
2.Amugy most mentem a közértbe, egy régebben 100 ft-os joghurt most 260 ft volt az hány %? 250
6/12 anonim válasza:
A bankbetétekre jó esetben is ha adnak 7%-ot, egyes kisebb bankok. A nagyobbak nagyjából gombokat adnak a forint betétekre. Az állampapírok kamatai is inkább viccesek, mintsem inflációkövetőek. Az infláció meg már bőven 20% fölé tart.
Úgyhogy az emberek köszönik, de inkább devizát vesznek továbbra is.
A hitelek viszont drágulgatnak. A kamatstoposok még nem érzik, rájuk majd később szakad rá hirtelen.
Összefoglalva, nagyjából csak papíron ennyi. A valós hatásai a felének, ha megfelelnek, de még lehet, hogy ezzel is sokat mondok.
7/12 anonim válasza:
Csak akor lene sújos ha a Gyúcsány kórmányozna!
8/12 anonim válasza:
Volt már magasabb is, mégis itt vagyunk.
10/12 anonim válasza:
Ha alacsonyabb lenne,akkor meg az lenne a bajotok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!