Hitt egy pillanatig is a győzelemben a Magyar Baloldal?
Figyelt kérdés
A 2022. Évi Áprilisi választáson a Magyar Baloldal az eddigi legcsúfosabb vereségét szenvedte el. De ezelőtt a megalázó vereség előtt vajon a Magyar Baloldal hitt egy percig is a győzelemben? Bár a Magyar Baloldal intézkedései, a benzinárstop eltörlése, a háborúba beavatkozás stb nyílván nem épp megnyerő intézkedések. A Magyar Baloldal mégis úgy tűnt hisz a győzelemben. Hitt a győzelemben a Magyar Baloldal?2022. szept. 27. 11:56
1/10 anonim válasza:
Igen. Minden közvéleménykutató fej-fej mellett, hibahatáron belül mért. Mindenki hitt MZP győzelmében, főleg azután hogy az életét is rátette és még sosem kapott ki.
2/10 anonim válasza:
Látom nagyon szereted a Magyar Baloldal kifejezést.
3/10 anonim válasza:
Nincs "magyar baloldal",az összefogás nem az, nem is lesz az.
4/10 anonim válasza:
Én is azt hittem, hogy bár Orbán marad, de nem lesz kétharmad. Ekkora vereségre nem számítottam. Aztán 4 év múlva talán már nem lesz ilyen a helyzet, mert amit azóta művel Orbán már nekem se szimpatikus. Régóta Fidesz szavazó vagyok, de most elgondolkodtam...
5/10 anonim válasza:
Nem biztos, de abban igen, hogy nem lesz 2/3.
6/10 anonim válasza:
"a benzinárstop eltörlése, a háborúba beavatkozás"
Egy-két ellenzéki (nem baloldali) szerencsétlen
nyilatkozatot sikerült a médiafölény kihasználásával
kitekerni erre a hazugságra, amit sokan elhittek.
(pl. NATO tagként, hogy tudnánk "egyedül hadba vonulni" ?)
7/10 anonim válasza:
Meddig akarsz még ezen rugózni? Győzött a fidesz, a holdról is látszik
(hogy nyalja a felcsúti törpe putyin seggét)
Örülj neki, a következő választás 4 év múlva.
8/10 anonim válasza:
Az előválasztáskor a többség még hitt benne, aztán ahogy jöttek a Jobbikos botrányok, meg MZP szerencsétlen megszólalásai, úgy ez lassan átfordult az ellenkezőjébe. De abban még a Fideszesek se hittek, hogy nagyobbat nyernek, mint valaha.
9/10 MGéza válasza:
A gátlástalan közfütykös-média MZP minden szavát kiforgatta, belemagyarázta ami nem is akart mondani, a jelöltnek meg sajna nem volt annyi esze hogy nyilvánosság előtt minden kifejezést, jelzőt kétszer is meg kell rágni kiejtés előtt. A közösségi oldalakon látható reakciókból lehetett látni, hogy veszíteni fognak.
10/10 anonim válasza:
Azt ugye tudod, hogy a Fideszed rengeteget hazudott a "baloldalról".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!