Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az oroszbarátság, oroszpártisá...

Az oroszbarátság, oroszpártiság a magyar emberek részéről nem jelent gyakorlatilag háborúpártiságot, háború támogatást egy ilyen helyzetben, ahol az oroszok akik "különleges katonai műveleteket" hajtanak végre egy másik ország területén?

Figyelt kérdés
2022. szept. 26. 21:22
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
6%
20. De hát nem is tudok oroszul:)
2022. szept. 26. 22:05
 22/34 anonim ***** válasza:
67%
A fidesz azért veszi drágán a gázt, hogy ezzel támogassa Putyin háboruját.
2022. szept. 26. 22:07
 23/34 anonim ***** válasza:
13%

23

Miért drága az ötöd ár?

2022. szept. 26. 22:09
 24/34 anonim ***** válasza:

Akkor mégis oroszbarát vagy, ha még oroszul sem tudsz?

2022. szept. 26. 22:12
 25/34 anonim ***** válasza:
83%

22:09: miféle ötödár? Te ezt a röhejes hazugságot még beveszed?

A világpiaci ár fölött vesszük a gázt.

Ha ötödáron vennénk, akkor nem kéne 18 fokra korlátozni a fűtést a közintézményekben, nem kéne bezárni a kulturális és sportlétesítményeket. Ennyire nem látsz az Orbán- és Putyin-imádatodtól, hogy még ezt a végtelenül alapvető összefüggést sem veszed észre?

2022. szept. 26. 22:26
 26/34 anonim ***** válasza:
3%

27.

Egy libsi mint te azt irta ő nem ukránpárti csak orosz ellenes!

Én ugyanezt mondom csak fordítva csak nem ukrán hanem nácikkal szemben!

De amennyi eszed (van?) Úgysem érted amit irtam ahogy előbb sem!

2022. szept. 26. 22:31
 27/34 anonim ***** válasza:
40%

Jaj, én meg Trójaellenes vagyok.

2022. szept. 26. 22:34
 28/34 anonim ***** válasza:
80%
Én már azért is oroszbarátnak számítok, ha azt mondom, hogy azért az ukrán vezetés is megér egy misét. Sőt, igazából ugyanúgy néhány oligarcha kezében van az az ország és semmivel sem demokratikusabb, mint az orosz. Lásd a nyelvtörvényük: agresszív, soviniszta, "keleti". Még nyomokban sem európai. Meg sem próbálnak szellemileg kitörni ebből és nyitni Európa felé. Csak a pénz jöjjön, nekik ez számít. Mármint a vezetésüknek, az embereket sajnálom.
2022. szept. 27. 11:22
 29/34 anonim ***** válasza:
73%

11:22: van néhány különbség.

Az ukránoknál el lehetett zavarni Poroshenkot, és meg lehetett választani Zelenszkijt.

Oroszországban Putyin már lassan 23 éve van hatalmon, és csalja el most már sorozatban a választásokat, illetve íratja át kényére-kedvére az alkotmányt. (Jaj, ez utóbbi valahonnan máshonnan is ismerős...) Oroszországban a Dumában ülő összes ún. ellenzéki párt is Putyin kreációja. A valódi ellenzékiek meg...

Ukrajnából továbbá valahogy kevesebbet hallani olyasmit, hogy a hatalomnak nem kedves személyek megmérgeződtek/kiestek az ablakon/lelövődtek vagy szimplán a sittre kerültek. Oroszországban ez már mindennapos.

2022. szept. 27. 21:46
 30/34 anonim ***** válasza:
0%
29 Semmi közöd hozzá,majd ha orosz leszel akkor po..zz bele!
2022. szept. 27. 22:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!