Miért nem Donáth Anna állított fel árnyékkormányt?
Figyelt kérdés
2022. szept. 25. 20:36
1/9 anonim válasza:
Donáth Anna mást állított fel.
2/9 anonim válasza:
Nekem nem csak az árnyékom áll fel tőle 😍😍😍🍆🍆🍆
3/9 anonim válasza:
Mert csak lejáratná magát vele.
Valójában Dobrevéknek is csak annyira jó ez az egész, hogy beszélnek róla és a DK-ról. De semmit nem hoz nekik.
4/9 anonim válasza:
Meg amúgy is. Komoly szakember a lejáratások miatt amúgy sem vállalná az árnyékkormányban való részvételt.
Enélkül meg annyi értelme lenne az egésznek, hogy a Momentum párt mostani vezető politikusaiból állna az "árnyékkormány".
6/9 anonim válasza:
Lenyilatkozta, hogy szerinte most nincs értelme ennek az árnyékkormányos dolognak.
7/9 anonim válasza:
Nem tudom, de szép hangja van.
8/9 anonim válasza:
Mert a saját kisbabája is stabilabban áll már a két lábán, mint ez a szerencsétlen Dobrev-Gyurcsány árnyék-pótkormány. :)
9/9 anonim válasza:
"Nem tudom, de szép hangja van."
Miről beszélsz? Idegesítő a hangja, pedig jól néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!