Hogyan döntenél ha választanod kéne?
15: igen, jól látod!
Franc se akar a pedo, sátánista nyugati tömbhöz csatlakozni!!
Nyugat a sátánista? Kérdés hogy hol van több igaz hívő? Aki nem csak mondja, hanem úgy is él!!!
Szerinted aki az ország kisebbségeit lenézi az mi? Vagy aki erőt fitogtat a terepszínű focihuligánokból összetákolt csordából? Nálatok ez a kereszténység?
18
Hát nem is az a kereszténység,hogy leköpik a reconquistát, vagy azt, amiért sok-sok európai vére folyt.
Azaz beengedik a migránsokat.
Maga az Európa kifejezés is akkor született, amikor szövetség alakult ki az iszlám terjeszkedés ellen.
Aha akkor ha majd neked kell menekülnöd mert nem lesz víz, kaja akkor te elvárod hogy beengedjenek igaz?
“ “Mert éheztem, és ennem adtatok; szomjúhoztam, és innom adtatok; jövevény voltam, és befogadtatok engem;”
Máté 25:35”
Ismerős? Felőlem te mehetsz keletre, előtte pár nappal szóljatok, amíg a fal újra leereszkedne. Nektek meg jó keletezést, orosz-kínai nyelvet tanulod már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!