A Mi Hazánk egy csalipárt, ami arra szolgál, hogy behúzza a rasszista szavazókat Gyurcsánynak?
Toroczkairól hallottam már azt is, hogy Orbán embere, meg azt is, hogy Gyurcsány embere. Túl nagy hitelt nem adok ezeknek, már csak azért sem, mert engem is neveztek már Sorosbérencnek és Fideszbérencnek is attól függően, hogy az adott kérdésben melyik oldalhoz állt közelebb a véleményem.
Az a baj, hogy a politika egyre jobban afelé hajlik, hogy vagy az egyik, vagy a másik oldalnak elkötelezett híve kell legyél. Ha azt mondod, egyik sem, akkor mindkettő utál. Ha egy dologban az egyikkel, más dologban a másikkal értesz egyet, akkor is utálnak.
Igen, pontosan, ez az oldal is ékes példája ennek.
Ha azt mondod, az összefogás egy fos, akkor fidesz-hívő vagy, vagy ha azt mondod, Amerika egy fos, akkor orosz-imádó.
Holott nem tudom, miért is kéne egyikkel vagy másikkal szimpatizálni. Az ember már nyugodtan nem is utálhat mindenkit.
MZP-t is a balosok Orbán emberének titulálják, a fideszesek meg gyurcsányistának. Akkor ő is tisztességes?
"Az, hogy valakit az orbán-hívők gyurcsány emberének, a gyurcsány-hívők orbán emberének neveznek, tökéletesen bizonyítja, hogy tisztességes magyar ember, akire érdemes szavazni."
Önmagában ez még nem jelenti azt, hogy érdemes rá szavazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!